Διδυμότειχο: «Με έπαιρνε τηλέφωνο και ζητούσε βοήθεια», αποκαλύπτει φίλος του 32χρονου

«Πήγα στην αστυνομία γιατί φοβήθηκα να μην έχω μπελάδες στο κεφάλι μου», λέει ο φίλος του 32χρονου που κακοποιούσε συστηματικά τη σύντροφό του, στο Διδυμότειχο.
GLOMEX / STAR.
2'

Ο 32χρονος κατηγορούμενος για την άγρια κακοποίηση της συντρόφου του οδηγήθηκε στη φυλακή, έπειτα από απόφαση των δικαστικών αρχών της Ορεστιάδας.

Η απόφαση για την προσωρινή του κράτηση βασίστηκε στο σκεπτικό ότι είναι ύποπτος φυγής, καθώς δεν παραδόθηκε άμεσα στις αρχές όταν εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του, έπειτα από καταγγελία της συντρόφου του.

Ο κατηγορούμενος, κατά τη διάρκεια της τρίωρης απολογίας του, επανέλαβε τα όσα είχε αναφέρει προηγουμένως σε έξι βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok την περασμένη Κυριακή. Παραδέχθηκε την πράξη του, δηλώνοντας ότι ήταν ένα σοβαρό λάθος και ζήτησε συγγνώμη για τον ξυλοδαρμό.

«Ναι, την έδειρα πάρα πολύ. Δεν είναι ψέματα. Τη χτύπησα. Αλλά ο μόνος λόγος που τη χτύπησα τόσο πολύ ήταν όταν είπε ότι θα πει ψέματα στην αστυνομία ότι βίασα την κόρη μου. Γι’ αυτό το θέμα τη χτύπησα», ανέφερε ο κατηγορούμενος.

Αρνείται τον βιασμό και την παράνομη κατακράτηση

Ο 32χρονος αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες για βιασμό και παράνομη κατακράτηση. Στην κατάθεσή της, η σύντροφός του ισχυρίστηκε ότι βιάστηκε μία φορά και ότι κρατήθηκε φυλακισμένη για τρεις εβδομάδες. Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι αυτά είναι ψέματα, τονίζοντας μάλιστα ότι το σπίτι στο οποίο διέμεναν δεν είχε καν κλειδαριά.

Ο άνθρωπος που μεσολάβησε για την παράδοση του 32χρονου, μίλησε στο STAR, αποκαλύπτοντας ότι ο φίλος του επικοινωνούσε μαζί του ζητώντας βοήθεια.

«Έπαιρνε τηλέφωνο εμένα και ζητούσε βοήθεια. Εγώ πήγα στην αστυνομία γιατί φοβήθηκα να μην έχω μπελάδες στο κεφάλι μου», σημείωσε ο φίλος του κατηγορουμένου. «Η αστυνομία ήρθε σε μένα να μιλήσει μαζί του μέσω του κινητού μου, γιατί μόνο τα δικά μου σήκωνε. Εγώ τον έκανα να βγει». Η κοπέλα, που βίωσε την άγρια κακοποίηση, έχει πλέον μεταφερθεί σε ασφαλές περιβάλλον, παραμένοντας σε κατάσταση σοκ από τα γεγονότα που υπέστη.

Σχετικές ειδήσεις