Σκιάθος: Αυτοκτόνησε 57χρονος Βρετανός πέφτοντας στο κενό από τον 2ο όροφο

Τραγωδία στη Σκιάθο.

Σκιάθος: Αυτοκτόνησε 57χρονος Βρετανός πέφτοντας στο κενό από τον 2ο όροφο
1'

Στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου στη Σκιάθο γράφτηκε ο τραγικός επίλογος για έναν 57χρονο υπήκοο του Ηνωμένου Βασιλείου, που από τις 28 Ιουλίου παραθέριζε μόνος του στο νησί.

Tον άτυχο άντρα βρήκαν σε περιφραγμένο χώρο του πρώην ξενοδοχείου «Λαλάρια», εργάτες της οικοδομής στις 6.30 περίπου το πρωί. Αμέσως ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 57χρονο στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου για να διαπιστωθεί απλώς ο θάνατός του,
σύμφωνα με το ρεπορτάζ του skiathoslife.gr.

Το απονενοημένο διάβημα ο 57χρονος σύμφωνα με πληροφορίες που συνέλεξε από κάμερες της περιοχής το αστυνομικό τμήμα Σκιάθου, το έκανε στις 05:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, παρακάμπτοντας την περίφραξη και ανεβαίνοντας στο 2ο όροφο από όπου και πήδηξε στο κενό.

Η Αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο δολοφονικής ενέργειας ενώ η σορός του άτυχου άντρα μεταφέρθηκε στις 21:00 με το πλοίο της γραμμής στον Βόλο και από εκεί στην Λάρισα για νεκροψία - νεκροτομή. Από την Πρεσβεία του Ηνωμένου Βασιλείου αναζητούνται συγγενείς ή φίλοι για την παραλαβή της σορού.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
22:40ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Τζια