Ηράκλειο: Φωτογράφισε απόκρυφα σημεία της, την χτύπησε με μηχανάκι και την έσυρε για 20 μέτρα

Ένα νεαρό ζευγάρι δέχθηκε σφοδρή επίθεση από άγνωστο ο οποίος χτύπησε με το μηχανακι του την κοπέλα

Ηράκλειο: Φωτογράφισε απόκρυφα σημεία της, την χτύπησε με μηχανάκι και την έσυρε για 20 μέτρα
3'

Ένα απίστευτο συμβάν σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης την Παρασκευή 10 Αυγούστου όταν ένα ζευγάρι δέχθηκε επίθεση από έναν άγνωστο, ο οποίος φωτογράφισε απόκρυφα σημεία της 25χρονης κοπέλας, την οποία στη συνέχεια χτύπησε με το μηχανάκι και την έσερνε σε κεντρικό δρόμο της πόλης για 20 μέτρα.

Σύμφωνα με το cretalive.gr το νεαρό ζευγάρι επέστρεφε από τη θάλασσα και πήγαιναν για φαγητό, όταν ξαφνικά ο οδηγός άλλης μηχανής άρχισε να φωτογραφίζει τα οπίσθια της κοπέλας.

kriti-via.jpg

«Πάτησε γκάζι κι έπεσε πάνω μου»

Όπως αναφέρει η καταγγελία που έγινε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, τόσο η 25χρονη όσο και ο σύζυγος της ήταν στο μηχανάκι με μαγιό και ρούχα της θάλασσας. Ειδικότερα η κοπέλα, όπως περιγράφεται και στην κατάθεση που έδωσε, φορούσε πάνω από το μαγιό μία δαντελωτή μαύρη φόρμα.

Κάποια στιγμή σταμάτησαν στο φανάρι, στον κυκλικό κόμβο, στο ύψος του ΟΛΗ. Όσο περίμεναν να ανάψει το πράσινο, ο σύζυγος αντιλήφθηκε από τον καθρέφτη ότι ο οδηγός του δίκυκλου πίσω, είχε βγάλει το κινητό και τραβούσε φωτογραφίες την 25χρονη. Αυτό έγινε τρεις απανωτές φορές. Τον πλησίασε τότε για να του κάνει παρατήρηση και ζήτησε το κινητό του τηλέφωνο για να διαγράψει τις φωτογραφίες. Ο οδηγός αρνήθηκε, ο σύζυγος όμως κατάφερε να του πάρει το κινητό από τα χέρια και τότε διαπίστωσαν ότι στις φωτογραφίες είχε τραβήξει τα …οπίσθια της 25χρονης.

irakleio-via.jpg

Η κοπέλα ενοχλημένη απαίτησε από τον οδηγό να ξεκλειδώσει το κινητό του για να διαγράψει τις φωτογραφίες μπροστά της, καθώς δεν είχε κανένα δικαίωμα.

Περιγράφεται, τότε, ότι ο οδηγός άρπαξε το κινητό από τα χέρια της 25χρονης και έβαλε μπρος να φύγει. «Πάτησε γκάζι και αντί να στρίψει δεξιά του για να με αποφύγει και να προχωρήσει, κατευθύνθηκε πάνω μου και με χτύπησε με πρόθεση. Εγώ έχασα την ισορροπία μου και αντανακλαστικά για να μην πέσω, κρατήθηκα από την σχάρα-χειρολαβή στο πίσω μέρος του δίκυκλου, με αποτέλεσμα να με σέρνει στο δρόμο, σε απόσταση περίπου 20 μέτρων. Από το σοκ δεν είχα καταλάβει τι γινόταν. Του φώναζα «σταμάτα, σταμάτα, πονάω» και αυτός μου έλεγε «άσε τη μηχανή» και είχε τέρμα το γκάζι, για να με αναγκάσει να αφήσω τη χειρολαβή» περιγράφει.

kriti-via.jpg

«Με έσυρε 20 μέτρα και με εγκατέλειψε»

Κάποια στιγμή όπως αναφέρει το cretalive.gr, η 25χρονη άφησε την σχάρα και βρέθηκε στη μέση του οδοστρώματος, ζαλισμένη και τραυματισμένη. «Περνούσαν αυτοκίνητα και υπήρχε κίνδυνος να με τραυματίσουν. Ο άγνωστος άνδρας με χτύπησε με το μηχανάκι, με έσυρε περίπου 20 μέτρα και με εγκατέλειψε».

Η 25χρονη έδωσε κατάθεση στο Λιμεναρχείο Ηράκλειου που διενεργεί την προανάκριση, ενώ αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, καθώς το σώμα της είναι όλο πληγές από το σύρσιμο στο οδόστρωμα. Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 7.30 το απόγευμα, στην παραλιακή λεωφόρο Ηρακλείου, στο ύψος του ΟΛΗ. Ο οδηγός του εμπλεκόμενου δίκυκλου που έφυγε με κατεύθυνση προς Αλικαρνασσό, φορούσε μαύρο κράνος, περιγράφεται ως εύσωμος προς παχουλός, φορούσε βερμούδα, μελαχρινός, με μούσι και καστανά μάτια. Το μηχανάκι ήταν παπάκι 50 κυβικών, χρώματος ασημί-γκρι. Έμοιαζε παλιό και η 25χρονη δεν είναι σίγουρη αν είχε καθρέφτες.

via-gynaika.jpg

Με πληροφορίες από cretalive.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή