Σπάρτη: Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης με τον βιασμό της ανήλικης - Ζούσε τη φρίκη από 4 ετών

Με σκληρές αποδοκιμασίες και «βαριές» εκφράσεις από τον εξοργισμένο κόσμο βγήκε από το Δικαστικό Μέγαρο Σπάρτης ο 40χρονος - Τη Δευτέρα η απολογία του

Σπάρτη: Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης με τον βιασμό της ανήλικης - Ζούσε τη φρίκη από 4 ετών
YouTube
3'

Δεν το χωράει ανθρώπου νους, αλλά δυστυχώς πρόκειται για αληθινό περιστατικό που έχει συνταράξει την κοινή γνώμη, με «πρωταγωνιστή» έναν πατέρα που κατηγορείται ότι βίαζε την 9χρονη του από την ηλικία που η μικρή ήταν 4 ετών. Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στην Εισαγγελέα φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και, ύστερα από μία διαδικασία που διήρκεσε πάνω από 1,5 ώρα, έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (12/8) στις 10:00 το πρωί.

Αξίζει να σημειωθεί πως στα τοπικά μέσα ενημέρωσης κυκλοφόρησε βίντεο που δείχνει τον κατηγορούμενο να εξέρχεται από το Δικαστικό Μέγαρο Σπάρτης. Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στο σημείο και μόλις τον είδαν, ξέσπασαν σε γιουχαΐσματα, αποδοκιμασίες και «βαριές» εκφράσεις.

Μέχρι τη Δευτέρα, ο 40χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση ενώ ο δικηγόρος που θα τον εκπροσωπήσει διορίστηκε αρμοδίως.

Πώς συνελήφθη ο 40χρονος για τον βιασμό της 9χρονης

Το κοριτσάκι σύμφωνα με πληροφορίες εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του, όλα αυτά που βίωνε από τον πατέρα της και αυτή προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία. Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τον ύποπτο άνδρα, και σε αστυνομική επιχείρηση σήμερα τα ξημερώματα σε τοπική κοινότητα, 10 λεπτά περίπου μακριά από τη Σπάρτη κατάφεραν και συνέλαβαν τον 40χρονο.

Υλικό παιδικής πορνογραφίας στην κατοχή του 40χρονου

Στην κατοχή του βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχε αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας και συγκεκριμένα 79 φωτογραφίες της ανήλικης κόρης του. Το κινητό του τηλέφωνο κατασχέθηκε όπως και 2 παιχνιδομηχανές, και όλα τα κατασχεθέντα θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας για περαιτέρω διερεύνηση.

Άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από το τμήμα ασφαλείας Σπάρτης κάτω από άκρα μυστικότητα προκειμένου να μην αντιληφθεί ο 40χρονος το παραμικρό και προβεί σε διαγραφή φωτογραφιών και βίντεο που σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε στο κινητό του τηλέφωνο και αποτύπωναν τις φρικαλεότητές του.

Κατηγορείται πως βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 4 ετών

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια ζούσε τα προηγούμενα έτη σε περιοχή της Δυτικής Αττικής και είχε μετακομίσει σε χωριό κοντά στη Σπάρτη τα τελευταία δυο χρόνια. Ο 40χρονος φέρεται να βίαζε την ανήλικη κόρη του από την ηλικία των 4 ετών μέχρι και σήμερα. Ο ίδιος εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως ιδιωτικός υπάλληλος σε εταιρεία τυποποίησης ελαιολάδου στη Λακωνία.

Καταλυτικός ο ρόλος του αδελφού της 9χρονης

Ο 40χρονος κατηγορείται ότι όλα αυτά τα χρόνια βίαζε την ίδια του την κόρη. Το παιδί, που σήμερα είναι 9 ετών, έπεφτε θύμα των αρρωστημένων διαθέσεων του πατέρα της όταν ακόμα ήταν 4 ετών…

Η μητέρα έντρομη ανακάλυψε την αλήθεια όταν η 9χρονη επέστρεψε μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό της από το σπίτι του πατέρα τους.

Ο αδερφός ήταν αυτός που είπε άμεσα στη μητέρα του όλα όσα είδε. Το μικρό παιδί είχε πάει βόλτα στο χωριό μαζί με τους φίλους του και η 9χρονη έμεινε μόνη στο σπίτι με τον πατέρα της. Όταν επέστρεψε ο γιος, ο πατέρας αργούσε να ανοίξει.

Όταν τελικά ο 40χρονος άνοιξε την πόρτα, η 9χρονη βρήκε το θάρρος και του έδειξε ένα προφυλακτικό. Στις επίμονες ερωτήσεις του γιου του, ο 40χρονος απαντούσε εκνευρισμένα.

Το μικρό παιδί πήρε την αδελφή του και έτρεξαν στο σπίτι της μαμάς τους, όπου εκεί η 9χρονη κατάφερε να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή