Αθηναΐς Νέγκα για Τσιτσιπά: «Είναι εξαρτημένος και ανόητος - Ολοφάνερα προβληματικός»

Η Αθηναΐς Νέγκα σχολίασε την συμπεριφορά του Στέφανου Τσιτσιπά και τα τελευταία γεγονότα με τον πατέρα του 
INTIME SPORTS
2'

Θύελλα αντιδράσεων έχει σηκώσει η συμπεριφορά του Στέφανου Τσιτσιπά στον πρόσφατο αγώνα του στο Μόντρεαλ με το ξέσπασμα κατά του πατέρα του, τον οποίο μάλιστα έδωιξε και από το γήπεδο.

Ο νεαρός τενίστας έβρισε τον πατέρα και πλέον πρώην προπονητή του και του είπε εντελώς άκομψα να φύγει από το γήπεδο σε αγώνα στο Μόντρεαλ του Καναδά.

Τα αρνητικά σχόλια για την συμπεριφορά αυτή του Τσιτσιπά ήταν πολλά, μεταξύ των οποίων και εκείνα της Αθηναΐδας Νέγκα.

Σε ανάρτηση στο Χ, η δημοσιογράφος έγραψε πως ο τενίστας θα μπορούσε να βρίσκεται ακόμα πιο ψηλά, όμως ο χαρακτήρας του δεν τον βοηθάει.

«Αυτή η κατάσταση με τον Τσιτσιπά και τους γονείς του δεν έχει εξήγηση πλέον. Κανείς τενίστας δεν βρίζει έτσι τον προπονητή του και κανείς νορμάλ άνθρωπος δεν βρίζει έτσι τους γονείς του. Ας βρει άλλον προπονητή. Είναι εξαρτημένος κι ανόητος. Πολύ κακό παράδειγμα», έγραψε αρχικά.

Σε δεύτερη ανάρτηση πρόσθεσε: «Φυσικά και ο Τσιτσιπάς θα μπορούσε να φτάσει πολύ πιο πάνω, παραμένει όμως ένας ολοφάνερα προβληματικός που μονίμως παίζει ένα γελοίο οικογενειακό δράμα που πρέπει όλοι να παρακολουθήσουμε… πρέπει να υπάρχουν κυρώσεις για τέτοια συμπεριφορά».