Σπάρτη: Ψυχιατρικό πρόβλημα θα επικαλεστεί ο 40χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της κόρης του

Ο ίδιος χθες οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο
YouTube
2'

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινότητα μετά την αποκάλυψη του εφιαλτή που ζούσε ένα 9χρονο κορίτσι στη Σπάρτη. Ο 40χρονος πατέρας της κατηγορείται ότι την βίαζε από την ηλικία που η μικρή ήταν 4 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, ο 40χρονος θα βρεθεί τη Δευτέρα ενώπιον του ανακριτή και κατηγορείται για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Ο ίδιος χθες οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και ύστερα από μία διαδικασία που διήρκεσε πάνω από 1,5 ώρα, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα. Στο σημείο, τον περίμεναν συγκεντρωμένοι δεκάδες πολίτες οι οποίοι τον γιούχαραν όπως φαίνεται και σε βίντεο της κάμερας του ΑΝΤ1.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 40χρονος δεν έχει δώσει πουθενά εξηγήσεις ακόμη ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR αύριο στην απολογία του θα επικαλεστεί ψυχιατρικό πρόβλημα.

Πώς συνελήφθη ο 40χρονος για τον βιασμό της 9χρονης

Το κοριτσάκι σύμφωνα με πληροφορίες εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του, όλα αυτά που βίωνε από τον πατέρα της και αυτή προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία. Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τον ύποπτο άνδρα, και σε αστυνομική επιχείρηση σήμερα τα ξημερώματα σε τοπική κοινότητα, 10 λεπτά περίπου μακριά από τη Σπάρτη κατάφεραν και συνέλαβαν τον 40χρονο.

Υλικό παιδικής πορνογραφίας στην κατοχή του 40χρονου

Στην κατοχή του βρέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχε αποθηκευμένο υλικό παιδικής πορνογραφίας και συγκεκριμένα 79 φωτογραφίες της ανήλικης κόρης του. Το κινητό του τηλέφωνο κατασχέθηκε όπως και 2 παιχνιδομηχανές, και όλα τα κατασχεθέντα θα σταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας για περαιτέρω διερεύνηση.

Άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από το τμήμα ασφαλείας Σπάρτης κάτω από άκρα μυστικότητα προκειμένου να μην αντιληφθεί ο 40χρονος το παραμικρό και προβεί σε διαγραφή φωτογραφιών και βίντεο που σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε στο κινητό του τηλέφωνο και αποτύπωναν τις φρικαλεότητές του.

Σχετικές ειδήσεις