Σπάρτη: Σοκάρει η κυνική παραδοχή του πατέρα για την 9χρονη - Το ξέσπασμα της μητέρας του παιδιού

Η αποκάλυψη έγινε από τον 11χρονο αδερφό της και στήθηκε επιχείρηση για τη σύλληψη του 40χρονου πατέρα

Σπάρτη: Σοκάρει η κυνική παραδοχή του πατέρα για την 9χρονη - Το ξέσπασμα της μητέρας του παιδιού
3'

Ανατριχιαστική είναι η παραδοχή του 40χρονου ενώπιον του εισαγγελέα, ότι ασελγούσε στην μόλις 9 ετών κόρη του, από την ηλικία των τεσσάρων, αρνούμενος όμως ότι τη βίαζε.

Ο 40χρονος ο οποίος οδηγείται αύριο στον ανακριτή, κατά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα φορώντας αλεξίσφαιρο, δέχθηκε τις έντονες αποδοκιμασίες και βρισιές συγκεντρωμένων.

«Σήκω το κεφάλι να σε δούμε ρε άντρα, ξεφτιλισμένε…»

«Το παιδάκι ρε…»

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα και τα δυο παιδιά

Μητέρα και δύο παιδιά βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, από τα όσα συμβαίνουν, καθώς η 9χρονη δεν είχε μιλήσει ποτέ στη μητέρα της, ενώ ο 11χρονος αδερφός της ήταν αυτός που αποκάλυψε τη φρίκη που ζούσε η μικρή και στήθηκε αστυνομική επιχείρηση υπό άκρα μυστικότητα για τη σύλληψη του πατέρα.

Το κορίτσι έχει ήδη εξεταστεί από ιατροδικαστή και αναμένεται το πόρισμα, ενώ θα το επισκεφθεί στο σπίτι του, ειδικός ψυχολόγος.

Η μητέρα μιλώντας στο MEGA ξέσπασε για τα ψυχικά τραύματα που προκάλεσαν στο παιδί, οι αρρωστημένες ορέξεις του πρώην συζύγου της.

«Με το μόνο που θέλω να ασχοληθώ είναι η ψυχική υγεία των παιδιών μου. Να μπορώ να τα προστατεύσω, να μπει ένας ειδικός παιδοψυχολόγος να τα βοηθήσει να ξεπεράσουν αυτό που έχει συμβεί με τον πατέρα τους. Είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει», δήλωσε η μητέρα της 9χρονης.

Αρνείται τον βιασμό

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Γιώργο Λυμπέρη, ο 40χρονος παραδέχεται ότι ασελγούσε στην κόρη του, αλλά αρνείται ότι τη βίαζε, δηλώνοντας ωστόσο ότι θέλει να τιμωρηθεί.

«Μου έχει πει ότι κάποια πράγματα που έχει κάνει θα τα ομολογήσει, γι’ αυτό που κατηγορείται δε το έχει κάνει. Έτσι μου είπε ότι έχει κάνει πράξεις γενετήσιες άλλες. Εκείνο που θέλει είναι να μην πάρει δημοσιότητα για την προστασία της οικογένειας, κυρίως των παιδιών. Είναι δύο ανήλικα παιδιά σε μια μικρή κοινωνία. Μου είπε ότι εγώ θα τα βγάλω από μέσα μου θα τα πω όλα στον ανακριτή, ό,τι ξέρω ό,τι έχει γίνει», δήλωσε ο δικηγόρος του 40χρονου, Γιώργος Λυμπέρης.

Έρευνα και στο «σκοτεινό διαδίκτυο»

Εβδομήντα εννέα φωτογραφίες και βίντεο της ανήλικης κόρης του 40χρονυ έχουν βρεθεί στο κινητό του, το οποίο έχει κατασχεθεί και βρίσκεται στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και γίνεται «φύλλο και φτερό».

Αυτό που ερευνούν τώρα οι Αρχές είναι εάν αυτό το υλικό έχει διοχετευθεί στο «σκοτεινό διαδίκτυο». Επιπλέον εξετάζεται αν αντάλλασσε πορνογραφικό υλικό και άλλων ανήλικων παιδιών με άλλους χρήστες του «σκοτεινού διαδικτύου» αλλά και αν είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και άλλο παιδί.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία σύμφωνα με τις Αρχές, δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή