Ρόδος: «Καμία γονική αρπαγή, τα παιδιά είναι ασφαλή» λέει ο θείος των δύο ανήλικων αδελφιών

Το Χαμόγελο του παιδιού εξέδωσε Amber Alert για την εξαφάνιση δυο παιδιών στη Ρόδο με την μητέρα τους να κατηγορείται για γονική αρπαγή 
1'

Αναστάτωση έχει προκληθεί στη Ρόδο με την εξαφάνιση δύο παιδιών, με τον θείο των δύο ανήλικων να ξεκαθαρίζει την κατάσταση με ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα, ο αδελφός της μητέρας των δύο παιδιών, η οποία κατηγορείται για γονική αρπαγή, ξεκαθαρίζει ότι δεν υφίσταται αρπαγή και κατηγορεί τον πατέρα τους ότι προσπαθεί να πάρει τα παιδιά βίαια από εκείνη. Δηλώνει μάλιστα ότι τα ανήλικα αδέλφια είναι ασφαλή.

Το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε σε έκδοση Amber Alert δημοσιοποιώντας τα στοιχεία και τα πρόσωπα των παιδιών δηλώνοντας ότι πρόκειται για γονική αρπαγή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του θείου των παιδιών:

«Αναφορικά με την δημοσίευση του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και την ενεργοποίηση του AMBER ALERT για τη δήθεν γονική αρπαγή των ανήλικων παιδιών Ιωάννη - Ραφαήλ Αποστολάκη και Ειρήνης – Αγάπης Αποστολάκη, καθίσταται γνωστό σε όλους, ότι δεν υφίσταται καμία γονική αρπαγή των παιδιών, ούτε πολύ περισσότερο δεν έχει εξαφανιστεί κανένα από αυτά.

Τα παιδιά ήταν και παραμένουν ασφαλή και υγιή με τη μητέρα τους, όπως ήταν από την πρώτη ημέρα που γεννήθηκαν έως και σήμερα. Η όλη προσπάθεια δημιουργίας πανικού στηριζόμενου σε δήθεν γονική αρπαγή, εντάσσεται στην προσπάθεια του πατέρα των παιδιών, να τα αποσπάσει βίαια από τη μητέρα τους, όπως επιχείρησε ανεπιτυχώς πριν από τέσσερις μήνες, ενώ η υπόθεση, εκκρεμεί ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και των Ελληνικών Δικαστηρίων».