Κρήτη: Έχασε τη ζωή του ο 25χρονος μετά το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα στο Ηράκλειο

Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή, όμως ο 25χρονος άφησε την τελευταία του πνοή 
1'

Κατέληξε παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 23χρονος που το μεσημέρι του Σαββάτου (10/8) ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο στις Μαλάδες στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, φέροντας πολύ βαριά τραύματα σε θώρακα και κοιλιακή χώρα. Ο 25χρονος έφερε επίσης ελαφρά εγκαύματα καθώς μετά τη σύγκρουση το αυτοκίνητό του τυλίχτηκε στις φλόγες.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Εισήχθη στο χειρουργείο, του έγιναν μεταγγίσεις αίματος αλλά δυστυχώς σήμερα Κυριακή (11/8) λίγο πριν τις 07:00 άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου στην οδό Ειρήνης και Φιλίας κοντά στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Ηρακλείου. Αμέσως μετά το τροχαίο, και τη σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ένα όχημα που παραδόθηκε στις φλόγες. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές. Στο σημείο έφτασαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 άνδρες, που κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά που πέραν της ολοσχερούς καταστροφής στο όχημα είχε επεκταθεί και σε ξερά χόρτα που υπήρχαν ακριβώς δίπλα στο φλεγόμενο Ι.Χ.