Λευκάδα: Αποσωληνώθηκε ο 12χρονος που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο

Ο 12χρονος θα παραμείνει για νοσηλεία στη ΜΕΘ Παίδων Πάτρας, μέχρι να απορροφηθεί ένα αιμάτωμα που υπάρχει στο κεφάλι, το οποίο δεν επικίνδυνο για τη ζωή του
Αρχείου - Eurokinissi
1'

Κέρδισε τη μάχη ο 12χρονος Ορέστης, ο οποίος είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στην περιοχή Μεγάλο Αυλάκι της Λευκάδας. Ο 12χρονος είχε μεταφερθεί διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων Πάτρας, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να αντιμετωπίσουν τα τραύματά του.

Σήμερα (11/8) το πρωί, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο 12χρονος αποσωληνώθηκε, γεμίζοντας δάκρυα χαράς τα μάτια των γονιών του που ήταν συνεχώς το πλευρό του. Αυτό το οποίο βοήθησε πάρα πολύ τον 12χρονο, ήταν το γεγονός ότι ήταν δεμένος με τη ζώνη ασφαλείας στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, το οποίο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο διερχόμενο όχημα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, αν το παιδί δεν ήταν δεμένο, τα τραύματα στο κεφάλι θα ήταν πολύ βαρύτερα. Ο 12χρονος θα παραμείνει για νοσηλεία στη ΜΕΘ Παίδων Πάτρας, μέχρι να απορροφηθεί ένα αιμάτωμα που υπάρχει στο κεφάλι, το οποίο δεν επικίνδυνο για τη ζωή του.