Τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη: Τη Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον άτυχο 25χρονο

Στη Θέρισο η κηδεία του 25χρονου Νικόλα που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα

Τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη: Τη Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον άτυχο 25χρονο
neakriti.gr
2'

Ανείπωτος ο θρήνος για τον 25χρονο Νικόλα Συντυχάκη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στις Μαλάδες.

Το τελευταία αντίο στον άτυχο Νίκο θα πουν συγγενείς και φίλοι αύριο Δευτέρα (12/8) στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου στη Θέρισο, στις 4 το απόγευμα ενώ η ταφή του θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος, παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί του Βενιζελείου για να τον κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε σήμερα Κυριακή λίγο πριν τις 7 το πρωί.

Ο 25χρονος είχε μεταφερθεί εσπευσμένα χθες στο νοσοκομείο με βαρύτατα τραύματα στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα ενώ έφερε και εγκαύματα καθώς το αυτοκίνητο του, μετά τη σύγκρουση με το έτερο Ι.Χ., είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Υπεβλήθη σε χειρουργείο αλλά δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά του.

Πως έγινε το μοιραίο το τροχαίο

Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί του Σαββάτου (10/8)στην οδό Ειρήνης και Φιλίας κοντά στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Ηρακλείου. Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί το όχημα που οδηγούσε ο 25χρονος Νίκος συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ. που οδηγούσε 39χρονος.

Αμέσως μετά το τροχαίο, και τη σφοδρή σύγκρουση 2 αυτοκινήτων το όχημα του 25χρονου τυλίχτηκε στις φλόγες. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές. Στο σημείο έφτασαν 4 οχήματα της Πυροσβεστικής με 12 άνδρες, που κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά που πέραν της ολοσχερούς καταστροφής στο όχημα είχε επεκταθεί και σε ξερά χόρτα που υπήρχαν ακριβώς δίπλα στο φλεγόμενο Ι.Χ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή