Η φωτιά στον Βαρνάβα παραλίγο να κάψει το συνεργείο του OPEN - Bίντεο ντοκουμέντο

Καρέ - καρέ οι δραματικές στιγμές που έζησαν οι δημοσιογράφοι του Οpen

Η φωτιά στον Βαρνάβα παραλίγο να κάψει το συνεργείο του OPEN - Bίντεο ντοκουμέντο
1'

Αντιμέτωπο με το πύρινο μέτωπο ήρθε το συνεργείο του Οpen που βρέθηκε στη φωτιά στον Βαρνάβα καλύπτοντας τηλεοπτικά το γεγονός.

Ειδικότερα, η πύρινη λαίλαπα έφτασε μια ανάσα από το σημείο που στέκονταν τα μέλη του συνεργείου για το ρεπορτάζ, με τον δημοσιογράφο που βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση να περιγράφει τις δραματικές στιγμές.

Την ώρα που βρισκόταν στον αέρα ο δημοσιογράφος, Γιάννης Ζιάκας είπε: «Μπορείτε να δείτε ότι η πυρκαγιά αυτή τη στιγμή είναι μέσα στις αυλές! Είναι πολύ δυνατοί οι άνεμοι που πνέουν αυτή τη στιγμή στην περιοχή! Παναγιώτη, Παναγιώτη! Πάμε λίγο πιο πίσω, σε παρακαλώ. Η κατάσταση είναι οριακή όπως μπορείτε να καταλάβετε. Παναγιώτη, Παναγιώτη! Σας ζητώ συγνώμη αλλά η φωτιά έχει φτάσει πια πάρα πολύ κοντά στο σημείο στο οποίο βρισκόμαστε! Και ναι… μπαίνει, μπαίνει, μπάινει».

«Μπαίνει αυτή τη στιγμή στο οικόπεδο στο οποίο βρισκόμαστε! Τόσο οι πυροσβέστες όσο και εμείς βρισκόμαστε ακριβώς στο σημείο στο οποίο το μέτωπο φτάνει αυτή τη στιγμή πολύ κοντά. Στα πρώτα σπίτια στον Βαρνάβα. Ακόμα και το πυροσβεστικό όχημα αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το συγκεκριμένο οικόπεδο. Σας ζητώ συγνώμη αλλά η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική εδώ» αναφώνησε, μεταξύ άλλων, ο ρεπόρτερ του OPEN την ώρα που ο κάμεραμαν έδειχνε τις σοκαριστικές εικόνες στον τηλεοπτικό αέρα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή