Φωτιά στην Αττική: Εκκενώθηκε το Παίδων Πεντέλης - Εικόνες-ντοκουμέντο

Τρομάζει η εικόνα με τη φωτιά στα βόρεια προάστια της Αττικής - Απειλείται το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης
1'

Εικόνες γροθιά στο στομάχι από τη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη στην Αττική. Όπως μπορείτε να δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Newsbomb.gr, οι φλόγες έφτασαν ανησυχητικά κοντά στο νοσοκομείο Παίδων στην Πεντέλη, με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή για την εκκένωσή του.

Οι φωτογραφίες του φωτορεπόρτερ του Newsbomb.gr, Χάρη Γκίκα, είναι πραγματικά καθηλωτικές. Όπως μπορείτε να δείτε οι πυροσβεστικές δυνάμεις από νωρίς το πρωί της Δευτέρας έφτασαν στο νοσοκομείο και το εκκένωσαν, τη στιγμή που οι καπνοί έχουν φτάσει πολύ κοντά σε αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 29 παιδιά του νοσοκομείου Παίδων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού και στο Αγία Σοφία. Τα 5 εξ αυτών ήταν στη ΜΕΘ του Παίδων Πεντέλης, ωστόσο η μεταφορά τους έγιναν με ασφάλεια.

Δείτε το αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ του Χάρη Γκίκα

Δραματικές διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξεκίνησε το μεσημέρι της Κυριακής από την περιοχή του Βαρνάβα και πλέον έχει φτάσει μέχρι την Πεντέλη.

Λόγω της έντασης της φωτιάς και της πορείας που έχει πάρει το μέτωπο, μετά το μήνυμα από το 112 για εκκένωση της Νέας και Παλαιάς Πεντέλης, αποφασίστηκε και η εκκένωση των δύο νοσοκομείων που βρίσκονται στην περιοχή.