Τραγωδία στην άσφαλτο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 21χρονος ποδοσφαιριστής Χάρης Πάστρας

Ο άτυχος νέος βρέθηκε πολλά μέτρα μακριά από τη μηχανή του
EUROKINISSI
1'

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς χθες το βράδυ (Κυριακή 11/8) στην περιοχή «Μελιδόνι» μεταξύ Αρκίτσας και Λογγού, με νεαρό οδηγό μηχανής να χάνει τη ζωή του έπειτα από εκτροπή του δικύκλου του.

Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή Χάρη Πάστρα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής (γεννημένος στις 7 Μαΐου 2003) έχασε, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, τον έλεγχο του οχήματός του και σκοτώθηκε ακαριαία.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν ως αμυντικός, έπαιξε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού (U17 και U19) τις σεζόν 2020/21 και 2021/22 και στη συνέχεια πέρασε από Μαρκό και Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Είχε μία συμμετοχή με την Εθνική Ελλάδας U17.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 20:00. Ο 21χρονος οδηγός είχε ξεκινήσει από το σπίτι του και υπό άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και βρέθηκε εκτός οδοστρώματος.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, ο άτυχος νέος βρέθηκε πολλά μέτρα μακριά από τη μηχανή του και σκοτώθηκε ακαριαία. Διερχόμενος οδηγός είδε τη μηχανή και ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Μάλιστα, για αρκετή ώρα αστυνομικοί κι άλλοι διερχόμενοι οδηγοί, έψαξαν το μέρος μην τυχόν υπήρχε και συνοδηγός στη μοιραία μηχανή.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου που έκοψε τόσο πρόωρα το νήμα της ζωής του 21χρονου, διενεργεί το ΑΤ Καμένων Βούρλων, που παρήγγειλαν και τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.