Φωτιά στην Αττική: Στις φλόγες σπίτια στη Διώνη - Φωτογραφίες ντοκουμέντο του Newsbomb.gr

Η κατάσταση στη Διώνη είναι ανεξέλεγκτη με τη φωτιά να μαίνεται, όπως μπορείτε να δείτε από το φωτορεπορτάζ του Newsbomb.gr
NEWSBOMB.GR/ ΧΑΡΗΣ ΓΚΙΚΑΣ
1'

Μαίνεται η φωτιά στη Διώνη με τους πυροσβέστες να υπερβάλλουν εαυτόν για την κατάσβεση του μετώπου. Σπίτια στη Διώνη έχουν παραδοθεί στις φλόγες, όπως μπορείτε να δείτε από το φωτορεπορτάζ του Χάρη Γκίκα για το Newsbomb.gr

Είναι χαρακτηριστικό ότι νωρίς το πρωί της Δευτέρας εστάλη μήνυμα από το 112 για εκκένωση της Διώνης. Μάλιστα, αμέσως τέθηκε συναγερμός για να απομακρυνθούν οι κάτοικοι της περιοχής. Έτσι, σώθηκαν από θαύμα τέσσερα ανήλικα παιδιά και ένας ηλικιωμένος, που παρέμεναν σε σπίτι στην περιοχή.

Η κατάσταση στη Διώνη είναι ανεξέλεγκτη. Μάλιστα, όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ, πυροσβέστης που θέλησε να πιει λίγο νερό, «η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη, προσπαθούμε».

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του Σωτήρη Σκουλούδη για λογαριασμό του Newsbomb.gr, οι πυροσβέστες επιχειρούν ακατάπαυστα προκειμένου να σβήσουν τη φωτιά. Κρατώντας μάνικες στα χέρια προσπαθούν να περιορίσουν τη φωτιά, ώστε να μην επεκταθεί, καθώς όπως φαίνεται οι φλόγες απειλούν τις ακίνητες περιουσίες των κατοίκων της περιοχής.