Φωτιά στην Αττική: Φτάνουν ασθενοφόρα στη Νέα Πεντέλη - Καίγονται σπίτια

Η δήμαρχος Πεντέλης απεύθυνε έκκληση για εναέρια μέσα προκειμένου να αντιμετωπιστεί η φωτιά

Φωτιά στην Αττική: Φτάνουν ασθενοφόρα στη Νέα Πεντέλη - Καίγονται σπίτια
1'

Τεράστιες διαστάσεις παίρνει η φωτιά που ξέσπασε χθες (11/8) στον Βαρνάβα καθώς λόγω των ισχυρών ανέμων πολλές περιοχές της Αττικής έχουν πληγεί, με τους πυροσβέστες να δίνουν τιτάνια μάχη με τις φλόγες.

Πριν από λίγο η φωτιά έφτασε στη Νέα Πεντέλη και τύλιξε στις φλόγες κατοικίες. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr στην περιοχή της Νέας Πεντέλης καταφθάνουν ασθενοφόρα προκειμένου να μεταφέρουν πολίτες σε περίπτωση που κάτι τέτοιο κριθεί απαραίτητο.

Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο, στο βουνό μέσα σε χαράδρα, με την δήμαρχο Αναστασία Κοσμοπούλου να κάνει έκκληση για εναέρια μέσα στην οδό Περικλέους στη Νέα Πεντέλη.

Η δήμαρχος Πεντέλης μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι η φωτιά είναι μέσα σε χαράδρα και ότι «Θα κάψει σπίτια στη Νέα Πεντέλη. Μόνο εναέρια μέσα μπορούν να χρησιμοποιηθούν, τίποτα άλλο και έχουμε δυστυχώς μόνο ένα ελικόπτερο. Ήδη έχει πιάσει το πρώτο σπίτι και πάει και σε δεύτερο».

Όπως είπε οι επίγειες δυνάμεις στην περιοχή είναι πολλές αλλά δεν μπορούν να επιχειρήσουν λόγω του δύσβατου σημείου της αναζωπύρωσης.

Δείτε τις εικόνες τους Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή