ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αττικής λόγω της μεγάλης φωτιάς

INTIME NEWS
1'

Με τη φωτιά να μαίνεται ανεξέλεγκτη στην Αττική, σημειώνονται διακοπές ρεύματος. Αναλυτική ενημέρωση για τις ζημιές που έχουν σημειωθεί στο δίκτυο ηλεκτροδότησης θα υπάρξει όταν και εφόσον καταστεί δυνατή η πρόσβαση των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ στις περιοχές της Αττικής που πλήττονται από τις πυρκαγιές, όπου – λόγω της φωτιάς – υπάρχουν διακοπές ρεύματος.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Διαχειριστής, όταν επιτραπεί η πρόσβαση των συνεργείων θα γίνει επιθεώρηση του δικτύου, καταγραφή των ζημιών και αποκατάστασή τους.

Ο ΔΕΔΔΗΕ αναφέρει ακόμη ότι το προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ και των συνεργαζόμενων εταιρειών βρίσκονται επί ποδός από την πρώτη στιγμή έναρξης της χθεσινής φωτιάς ενώ περισσότεροι από 350 τεχνικοί στη βορειοανατολική Αττική είναι σε πλήρη ετοιμότητα για να ξεκινήσουν άμεσα τις εργασίες αποκατάστασης για την όσο ταχύτερα δυνατή επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών. Ανάλογα με την εξέλιξη της πυρκαγιάς συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ από όλη την Ελλάδα είναι επίσης σε ετοιμότητα για να συνδράμουν εφόσον καταστεί αναγκαίο.