Φωτιά στην Αττική: Εξαγριωμένοι κάτοικοι προπηλάκισαν το συνεργείο του Star

Οργή και αγανάκτηση για τους κατοίκους στην βορειοανατολική Αττική - Το ξέσπασμα στο συνεργείο του Star
1'

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στο λεκανοπέδιο της Αττικής, με την βορειοανατολική πλευρά να έχει παραδοθεί στις φλόγες.

Η αγανάκτηση και η εξαγρίωση του κόσμου που βλέπει τις περιουσίες του να απειλούνται είναι τέτοια, με κάποιους κατοίκους να προβαίνουν ακόμα και στη χρήση βίας κατα δημοσιογράφων.

Ειδικότερα, ο Βαγγέλης Γκούμας ο οποίος από νωρίς το πρωί βρίσκεται στα πύρινα μέτωπα μεταδίδοντας τα όσα συμβαίνουν στην πύρινη κόλαση της Αττικής θέλησε να πλησιάσει μία επιχείρηση η οποία βρίσκεται στον αστικό ιστό, στην περιοχή των Βριλησσίων και καιγόταν ολοσχερώς όμως στην προσπάθειά του, δέχτηκε τον προπηλακισμό κατοίκων.

Την ώρα που εκείνος μετέδιδε τα όσα συνέβαιναν μπροστά στα μάτια του, νεαροί κάτοικοι, αγανακτισμένοι που έβλεπαν τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτη, προπηλάκισαν τον δημοσιογράφο ο οποίος όμως με κατανόηση σε αυτή την τραγωδία που ζουν, έλεγε συνεχώς «δεν πειράζει, δεν πειράζει, εμείς συνεχίζουμε το ρεπορτάζ» αγνοώντας με σεβασμό τις χειρονομίες εναντίον του.

Τελικά κατάφερε να φτάσει στον προαύλιο χώρο της επιχείρησης που καιγόταν, ακούγοντας όμως τα... εξ αμάξης από τους κατοίκους που βρίσκονται σε απόγνωση...

Σχετικές ειδήσεις