Πάτημα Χαλανδρίου: Βρέθηκε απανθρακωμένη σορός γυναίκας

Εντόπισαν την σορό σε κτίριο επιχείρησης στην περιοχή
1'

Απανθρακωμένη σορός γυναίκας εντοπίστηκε στο Πάτημα Χαλανδρίου, στην οδό Αναπαύσεως και Στρατονίκης, στα όρια με τον δήμο Βριλησσίων.

Την ώρα που οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έδιναν ηρωική μάχη με τις αναζωπυρώσεις και τις διάσπαρτες εστίες, βρέθηκαν μπροστά σε ένα εφιαλτικό εύρημα. Εντόπισαν τη σορό σε κτίριο επιχείρησης στην περιοχή.

Η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να βγει από το κτίριο της επιχείρησης, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Φαίνεται πως η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε στον εσωτερικό χώρο του κτιρίου όταν έπεσε η σκεπή του. Το κτίριο υπέστη ολοσχερή καταστροφή από την πύρινη λαίλαπα.

Όπως είχε μεταδώσει το Newsbomb.gr από το απόγευμα της Δευτέρας, συναγερμό σήμανε στις Αρχές λόγω αναφορών για μια γυναίκα που αγνοείται σε επιχείρηση στο Χαλάνδρι, στα όρια με τα Βριλίσσια.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια γυναίκα 60-65 ετών, σύμφωνα με το STAR, που εργαζόταν σε επιχείρηση στο Πάτημα Χαλανδρίου και η οποία δεν εξήλθε του κτιρίου όταν εκκενώθηκε η επιχείρηση. Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, ήταν αλλοδαπή και εργαζόταν πολλά χρόνια στη χώρα μας στην επιχείρηση άνθεων στο Χαλάνδρι.

Είχε προκληθεί ιδιαίτερη ανησυχία καθώς η γυναίκα δεν απαντούσε στο κινητό της τηλέφωνο.

Σημειώνεται πως δεν υπήρξε επίσημη αναφορά για αγνοούμενο άτομο.

Οι πυροσβέστες συνεχίζουν τις έρευνες στο σημείο για να διαπιστώσουν τα αίτια της τραγωδίας.

Σχετικές ειδήσεις