Απίστευτο: Ζήτησαν αναβολή κηδείας για να μην ακυρώσουν το πανηγύρι χωριού στην Κεφαλονιά

Από τη μία οικογένεια πενθούσε για τον θάνατο συγγενούς και από την άλλη κάποιοι γλεντούσαν σε πανηγύρι του χωριού 

Απίστευτο: Ζήτησαν αναβολή κηδείας για να μην ακυρώσουν το πανηγύρι χωριού στην Κεφαλονιά
1'

Απίστευτα πράγματα μπορούν να συμβούν... Ένα από αυτά έγινε πριν από κάποιες μέρες σε χωριό της Κεφαλονιάς. Τι συνέβη; Ένας 55χρονος άφησε την τελευταία του πνοή και τόσο η κηδεία του όσο και η εξόδιος ακολουθία του προγραμματίστηκαν να γίνουν στο χωριό του. Όμως, την ίδια ημέρα με αυτά, ήταν προγραμματισμένο να γίνει και το πανηγύρι του χωριού.

Και εκεί που όλοι θα περίμεναν το πανηγύρι να γινόταν άλλη μέρα λόγω του πένθους της οικογένειας, συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Δηλαδή, υπήρξε πρόταση για αναβολή της κηδείας, κάτι που φυσικά δεν μπορούσε να γίνει.

Το αποτέλεσμα αυτής της αντιπαράθεσης, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα artinos.gr, ήταν μια εικόνα που άφησε πολλούς προβληματισμένους: μέσα στον ναό τελούνταν η εξόδιος ακολουθία, ενώ σε απόσταση αναπνοής, λίγες δεκάδες μέτρα πιο πέρα, οι προετοιμασίες για το πανηγύρι ήταν σε πλήρη εξέλιξη. Αναμμένα κάρβουνα, ταψιά γεμάτα φαγητά, γέλια και χαρές συνόδευαν τις ετοιμασίες. Και το βράδυ, ενώ μια οικογένεια θρηνούσε την απώλεια του δικού της ανθρώπου, το χωριό γλεντούσε ως το ξημέρωμα.



Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή