Φωτιά στην Αττική: Μητέρα δύο παιδιών η γυναίκα που βρέθηκε απανθρακωμένη - «Της λέγαμε να φύγει»

«Χάσαμε τη φίλη τη Νάντια, χάσαμε μια πολύ καλή φίλη και συνάδελφο», λένε για την άτυχη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή
2'

Μητέρα δύο παιδιών ήταν η άτυχη 60χρονη που κάηκε ολοσχερώς στο Πάτημα Βριλησσίων στη μεγάλη πυρκαγιά στη βορειοανατολική Αττική.

Πιο συγκεκριμένα, η σορός της εντοπίστηκε απανθρακωμένη στην βιοτεχνία που εργαζόταν ενώ πιθανολογείται ότι το θερμικό φορτίο οδήγησε στην κατάρρευση της μεταλλικής σκεπής. Βρέθηκε στο μπάνιο της επιχείρησης όπου εκτιμάται ότι προσπάθησε να βρει καταφύγιο όταν αντιλήφθηκε ότι η φωτιά στο κτήριο είχε επεκταθεί σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ.

Δύο συνάδελφοί της που ήταν στο κτήριο την ώρα που ξέσπασε η φωτιά φέρονται να έχουν περιγράψει ότι «εμείς είδαμε τις φλόγες και αρχίσαμε να τρέχουμε, πηδήξαμε από έναν φράχτη. Της λέγαμε "ελάτε, ελάτε" και αυτή μας είπε "θέλω να πάρω ένα τηλέφωνο". Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο».

«Χάσαμε τη φίλη τη Νάντια, χάσαμε μια πολύ καλή φίλη και συνάδελφο» δήλωσε στην ΕΡΤ γείτονας της επιχείρησης.

Το κτήριο βρίσκεται στην διασταύρωση της οδού Αναπαύσεως και Στρατονίκης, στα σύνορα Χαλανδρίου – Βριλησσίων, αλλά διοικητικά ανήκει στο Χαλάνδρι. Από την πλευράς του, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης είπε «πώς δεν έφυγε, δεν μπορώ να καταλάβω. Εργαζόταν σε εμένα 20-25 χρόνια. Έχω 13-14 υπαλλήλους, είχαν σχολάσει οι περισσότεροι γιατί δεν είχε δουλειά. Κι εγώ τα έχω χαμένα, δεν ξέρω τι να σας πω, κι εγώ εκπλήσσομαι από ό,τι συνέβη».

Υπενθυμίζεται πως κάποια στιγμή χθες, Δευτέρα 12 Αυγούστου, το μεσημέρι δηλώθηκε ότι δεν απαντάει στα τηλέφωνα και ότι έχει εξαφανιστεί. Τότε ήταν που κάποια άτομα από την επιχείρηση και την οικογένειά της απευθύνθηκαν σε υπηρεσίες του Δήμου. Για ώρες ήταν αγνοουμένη μέχρι που βρέθηκε νεκρή το βράδυ.

Σχετικές ειδήσεις