Φωτιά στην Αττική: Τα τελευταία λόγια της γυναίκας που βρέθηκε απανθρακωμένη

Θλίψη και αναπάντητα «γιατί» βασανίζουν τους συναδέλφους αλλά και τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης στο Πάτημα Χαλανδρίου

Φωτιά στην Αττική: Τα τελευταία λόγια της γυναίκας που βρέθηκε απανθρακωμένη
Eurokinissi
2'

Ανατριχιαστικές είναι οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την άτυχη γυναίκα που κάηκε ζωντανή μέσα στην επιχειρήση που εργαζόταν στο Πάτημα Χαλανδρίου κατά τη διάρκεια της καταστροφικής και φονικής φωτιάς που έκαιγε τη Δευτέρα 12 Αυγούστου την ΒΑ Αττική.

Θλίψη και αναπάντητα «γιατί» βασανίζουν τους συναδέλφους αλλά και τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης ο οποίος ανέφερε πως περισσότερο του στοιχίζει η απώλεια της 65χρονης Νάντιας παρά η καταστροφή της εταιρείας του.

Οι συνάδελφοι της άτυχης γυναίκας μίλησαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και εξήγησαν πως η φωτιά κινήθηκε πολύ γρήγορα και κύκλωσε την επιχείρηση. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν τεράστιες προσπάθειες για να βρεθεί η άτυχη 65χρονη όμως αργά το βράδυ εντοπίστηκε από πυροσβέστες στην τουαλέτα του κτιρίου νεκρή...

Η τραγική ειρωνεία στην περίπτωση της αδικοχαμένης Νάντιας είναι πως την Τρίτη 13 Αυγούστου θα έβγαινε σε άδεια και θα έφευγε για διακοπές. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για εκείνη.

«Η απώλειά της μου στοίχισε περισσότερο από το μαγαζί»

Όλη τη νύχτα ο γιος του ιδιοκτήτη με τους πυροσβέστες και κάποιους υπαλλήλους αναζητούσαν την άτυχη γυναίκα, αλλά δεν είχε προλαβεί να βγει εγκαίρως από το φλεγόμενο κτίριο και το μόνο που είχε απομείνει ήταν η απανθρακωμένη σορός.

Οι συνάδελφοι της Νάντιας είναι συγκλονισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν όσα συνέβησαν. Ο Κλέαρχος Σμαραϊδάς, ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας είπε στην κάμερα του STAR:

«Οχτώ η ώρα το βράδυ χτυπάει το τηλέφωνο ότι δεν έχει πάει η Νάντια στο σπίτι. Εκεί ειδοποιούμε μετά την Αστυνομία. Ήρθαν εδώ μπήκαν μέσα και την βρήκαν μες το μπάνιο. Η απώλειά της μου στοίχισε περισσότερο, παρά το κάψιμο του μαγαζιού. Μου κοπήκαν τα πόδια. Ήταν ένας άνθρωπος ωραίος. Στη δουλειά της ήταν κυρία».

Τα τελευταία λόγια της Νάντιας

Η γυναίκα που έχασε τη ζωή της ήταν μητέρα δύο παιδιών και εδώ και 20 χρόνια δούλευε στην συγκεκριμένη βιοτεχνία ανθοστολισμών.

Ήρθε από την Μολδαβία στη πριν από 25 χρόνια για ένα καλύτερο αύριο και φεύγοντας από τη ζωή άφησε πίσω τις δύο κόρες της και τον σύζυγό της που ζουν στην Μολδαβία.

«Έβλεπα τη φωτιά, παίρνω τηλέφωνο δεν το σηκώνει ένας συνάδελφος και παίρνω την κοπέλα. Τη ρώτησα τι γίνεται και μου είπε “Θανάση καιγόμαστε κλείσε”. Αυτό ήταν, τέρμα. Φοβήθηκε… ίσως σου λέει μήπως δεν μπει η φωτιά μέσα και την γλιτώσω», είπε ένας συνάδελφός της που φαίνεται πως ήταν και το τελευταίο πρόσωπο με το οποίο συνομίλησε.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή