Ρέθυμνο: Άγριος ξυλοδαρμός σε μαγαζί στο κέντρο της πόλης - «Έχει ξεφύγει η κατάσταση» (vid)

Η στιγμή του ξυλοδαρμού καταγράφηκε σε βίντεο
EUROKINISSI
1'

Αντιμέτωποι με σκηνικό βίας ήρθαν οι θαμώνες ενός νυχτερινού μαγαζιού στο κέντρο του Ρεθύμνου, όταν το βράδυ του Σαββάτου είδαν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους άγριος ξυλοδαρμός.

Εκ των πρωταγωνιστών του επεισοδίου φέρεται νεαρός από χωριό του Μυλοποτάμου, ο οποίος καταγράφεται να κλωτσάει άλλον νεαρό, ακόμα και όταν ο δεύτερος έχει πέσει αναίσθητος στο πάτωμα. Ακούγονται φωνές, ουρλιαχτά, τρίτα πρόσωπα προσπαθούν να μπουν στη μέση, ενώ νεαρή θαμώνας φωνάζει να καλέσουν την αστυνομία, καθώς φοβάται για την επικίνδυνη τροπή που πήρε το περιστατικό.

Αποκαλυπτικό των όσων εκτυλίχθηκαν είναι το βίντεο που κατέγραψε με το κινητό θαμώνας του μαγαζιού, υλικό που εστάλη στο Cretalive.gr, με την υποσημείωση: «έχει ξεφύγει η κατάσταση». Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο νεαρός που εν τελεί σωριάστηκε στο πάτωμα του μαγαζιού, παρελήφθη ξημερώματα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε κλήση στην Αστυνομία για το συμβάν, δεν έχει γίνει γνωστό όμως αν από μέρους του παθόντος υποβλήθηκε μήνυση.

Τι ακριβώς συνέβη, τι έγινε και εκτροχιάστηκε η κατάσταση στην «καρδιά» της πόλης του Ρεθύμνου, δεν έχει αποσαφηνιστεί.

Σχετικές ειδήσεις