Κινέτα: Η αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης στις προτεραιότητες του Δήμου Μεγαρέων

Πρόθεση της δημοτικής Αρχής είναι να ορίσει μία τάξη στο δίκτυο ύδρευσης με καταγραφή όλων των παροχών και ρολογιών και να γίνεται πιο άμεσα η αποκατάσταση των βλαβών

Κινέτα: Η αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης στις προτεραιότητες του Δήμου Μεγαρέων
1'

Η αναβάθμιση του δικτύου ύδρευσης της Κινέτας βρίσκεται στις προτεραιότητες της δημοτικής Αρχής των Μεγαρέων.

Ο δήμαρχος Παναγιώτης Μαργέτης είχε συνάντηση με τους προέδρους των συλλόγων Κινέτας, προκειμένου να τους ενημερώσει για το ποιες ενέργειες έχουν ήδη γίνει, τόσο για την υδροδότηση όσο και για την αποκατάσταση της γεώτρησης, που δεν λειτουργούσε.

Πρόθεση της δημοτικής Αρχής είναι να ορίσει μία τάξη στο δίκτυο ύδρευσης με καταγραφή όλων των παροχών και ρολογιών και να γίνεται πιο άμεσα η αποκατάσταση των βλαβών.

Σε δεύτερη φάση να δημιουργηθεί δίκτυο ύδρευσης σε περιοχές που δεν έχουν μέχρι σήμερα, ώστε να αποκτήσουν νερό, μέχρις ότου ολοκληρωθεί το έργο της ΕΥΔΑΠ, οπότε και θα αναλάβει τα δίκτυα.

«Στο κέντρο της συζήτησης με τους προέδρους ήταν το μείζον θέμα ύδρευσης της Κινέτας. Επισημάνθηκε ότι όλες οι ενέργειες που θα γίνουν και αφορούν στον δήμο, θα εξελιχθούν από Σεπτέμβριο και αφού περάσει η δύσκολη περίοδος του καλοκαιριού, για να υπάρχει όλη η διαθέσιμη ποσότητα νερού στο δίκτυο, ούτως ώστε να ξεκινήσει και μία διαδικασία εξορθολογισμού λειτουργίας και διάθεσης νερού για την ύδρευση της Κινέτας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μαργέτης

Πρόσθεσε: «Να σημειωθεί ότι ο πρώτος διαγωνισμός κηρύχθηκε άγονος, αλλά το ποσό αυξήθηκε για να αυξηθούν και οι πιθανότητες ανάληψης του έργου από κάποιον εργολάβο. Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί ο ανάδοχος το συντομότερο δυνατόν και θα δοθεί ένα οριστικό τέλος στο πρόβλημα».

Πηγή: Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή