Φωτιά στην Αττική: Ξέσπασε ο Παύλος Κοντογιαννίδης - «Είναι νεκροταφείο»

Ο γνωστός ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Να πούμε ότι είμαστε χαρούμενοι επειδή σώσαμε το σπίτι; Σας έχω στείλει υλικό, αληθινό ρεπορτάζ»

Φωτιά στην Αττική: Ξέσπασε ο Παύλος Κοντογιαννίδης - «Είναι νεκροταφείο»
1'

Ο Παύλος Κοντογιαννίδης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Summer’s Cool» για το σπίτι του που βρίσκεται στον Βαρνάβα και σώθηκε οριακά από τις καταστροφικές φωτιές που έπληξαν την Αττική.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Να πούμε ότι είμαστε χαρούμενοι επειδή σώσαμε το σπίτι; Σας έχω στείλει υλικό, αληθινό ρεπορτάζ. Αυτό είναι το σπίτι, που βλέπετε μέσα σε 50.000 στρέμματα και φαντάζει τώρα σαν κάτι που δεν κολλάει με το περιβάλλον! 50.000 στρέμματα είναι καμένα. Αφού πήγα κι είπα γιατί υπάρχει αυτό τώρα;».

Στη συνέχεια, αναφορικά με το σπίτι του φίλου και συναδέλφου του Γιάννη Ζουγανέλη, το οποίο κάηκε ολοσχερώς, είπε: «Έχουν μείνει στο σπίτι του Γιάννη δύο τοίχοι!».

«Είναι νεκροταφείο»

Παράλληλα, ο καλλιτέχνης ανέφερε: «Με πήραν πολλοί συγγενείς και μου είπαν ότι ευτυχώς σώθηκε το σπίτι. Δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία των ανθρώπων του να σωθώ εγώ.

Εγώ τι να κάνω; Να πάω στο μπαλκόνι και να δω καμένο του Γιάννη; Το σπίτι είναι παράταιρο μέσα, είναι νεκροταφείο παιδιά! Μην το βλέπουμε σαν απλή είδηση. Είναι ντροπή!».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή