Χαλκιδική: Φώναξαν ηλεκτρολόγο για να αφαιρέσει δαχτυλίδι από χέρι ασθενούς

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε τα ξημερώματα στη Χαλκιδική

Χαλκιδική: Φώναξαν ηλεκτρολόγο για να αφαιρέσει δαχτυλίδι από χέρι ασθενούς
glomex
1'

Ένας άνδρας ενώ απολάμβανε τις διακοπές του ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου παρατήρησε πως το δάχτυλο του χεριού του ήταν υπερβολικά πρησμένο και λίγες ώρες αργότερα κατέληξε να βρίσκεται αγκαλιά με τον ... τροχό.

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Χαλκιδική όταν άνδρας πήγε στο κέντρο υγείας Νικήτης, με πρησμένο δάχτυλο εξαιτίας ενός δαχτυλιδιού που φορούσε. Εκεί, το προσωπικό προσπαθούσε πυρετωδώς να βοηθήσει τον άνδρα και να του αφαιρέσουν το δαχτυλίδι, φτάνοντας μάλιστα σε σημείο να παρακολουθήσουν βιντεάκια στο Youtube, όταν οι συμβατικές μέθοδοι δεν έφερναν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τελικά, αφού είδαν πως δεν θα καταφέρνουν και καθώς περίμεναν και άλλοι ασθενείς να εξυπηρετηθούν τον παρέπεμψαν στο Κέντρο Υγείας της Χαλκιδικής. Όμως όταν και εκεί ο χειρουργός που προσπάθησε με σπάγκο να το αφαιρέσει δεν είχε αποτέλεσμα κάλεσε... ηλεκτρολόγο προκειμένου αυτός να αφαιρέσει το δαχτυλίδι από το δάχτυλο του άντρα.

Εν τέλει ο ηλεκτρολόγος έφτασε στο κέντρο υγείας και με τροχό κατόρθωσε να αφαιρέσει επιτέλους το δαχτυλίδι. Όλη η ιστορία διήρκησε παραπάνω από τρεις ώρες μέχρι το δάχτυλο του ασθενούς να μπορέσει να «ελευθερωθεί». Ο άνδρας αποκόμισε μερικά εγκαύματα από αυτόν τον ανορθόδοξο τρόπο αφαίρεσης του δαχτυλιδιού και χρειάστηκε περίθαλψη από νοσηλεύτριες του νοσοκομείου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή