Κέλλας: «Θα εκριζώσουμε την πανώλη με τη συνεργασία των κτηνοτρόφων μας»

Τι ανέφερε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την πανώλη.

Κέλλας: «Θα εκριζώσουμε την πανώλη με τη συνεργασία των κτηνοτρόφων μας»
INTIME NEWS
2'

Το Λιβάδι Ελασσόνας επισκέφθηκε εχθές ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χρήστος Κέλλας, ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και παρέστη στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ελασσόνας, κ. Χαρίτονα, στον φερώνυμο Ιερό Ναό.

Ο Υφυπουργός συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής, υπογραμμίζοντας πως «γιορτάζουμε την Κοίμηση της Θεοτόκου και τιμούμε την Παναγία, τη μητέρα του Θεού και προστάτιδα του γένους μας, σε μια γιορτή με ιδιαίτερο συμβολισμό για την παράδοση, την Ορθοδοξία και τον Ελληνισμό.

Ο Δεκαπενταύγουστος είναι κομμάτι της ταυτότητας και της πίστης των απανταχού Ελλήνων. Αντλούμε δύναμη και ελπίδα από την πίστη μας στην Παναγία. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε και θα αντεπεξέλθουμε ενωμένοι σε όλες τις δυσκολίες που θα έρθουν στον δρόμο μας».

Αναφορικά με την επικαιρότητα και τα ζητήματα που απασχολούν τον κτηνοτροφικό κόσμο, ο κ. Κέλλας σημείωσε ότι «ο Δεκαπενταύγουστος εφέτος για τους κτηνοτρόφους και τους καταναλωτές της χώρας είναι διαφορετικός, λόγω της εμφάνισης της νόσου της πανώλης.

Από εδώ, το Λιβάδι της Ελασσόνας, μίας περιοχής εξαιρετικής σημασίας για την ελληνική κτηνοτροφία, στέλνουμε μήνυμα στήριξης στους κτηνοτρόφους μας, τους ανθρώπους της προκοπής, της παραγωγής και της ανάπτυξης, που μοχθούν καθημερινά 24 ώρες το 24άωρο. Είμαστε δίπλα τους, επιζητώντας τη συνεργασία τους, ώστε να περιορίσουμε αρχικά και να εκριζώσουμε τη νόσο της πανώλης.

Έχουμε την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τη θέληση, ώστε να απαλλαγούμε από τη νόσο. Η κτηνοτροφία μας ως πυλώνας της εθνικής οικονομίας θα μπει και πάλι σε τροχιά ανάπτυξης και θα πρωταγωνιστήσει. Θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία, οδηγώντας τη χώρα μας στην πρόοδο και την ευημερία, που της αξίζουν».

Συγχρόνως, ο Υφυπουργός ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά θερμά όλους τους κτηνιάτρους, αλλά και τους εργαζόμενους εν γένει στο ΥΠΑΑΤ και τους εποπτευόμενους φορείς, για τη συγκινητική τους προσπάθεια και συνδρομή στη μεγαλύτερη κτηνιατρική επιχείρηση που εξελίσσεται στη χώρα, ενώ τέλος ευχήθηκε «Χρόνια Πολλά, με υγεία» στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες και σε όλο τον κόσμο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή