Hλεία: Χειροπέδες σε 58χρονο με «αδυναμία» στα κοσμήματα

Στη κατοχή του δράστη βρέθηκαν δυο δαχτυλίδια καθώς και μια χρυσή χειροπέδα 
1'

Ένας 58χρονος αποφάσισε παραμονή αλλά και ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου να «ψωνίσει» σε κοσμηματοπωλεία στο Κατάκολο και την Αρχαία Ολυμπία.

Ο δράστης το πρωί της περασμένης Τετάρτης, εμφανίστηκε ως πελάτης σε γνωστό κοσμηματοπωλείο στο Κατάκολο. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ilialive.gr ζήτησε να δει κάποια δαχτυλίδια όπως και έγινε και στη διαδικασία αυτή φέρεται να κατάφερε να αφαιρέσει ένα δαχτυλίδι. Όμως δεν υπολόγισε πως ο ιδιοκτήτης που αναζητούσε στη συνέχεια το δαχτυλίδι, είδε από τις κάμερες ασφαλείας τις καταγεγραμμένες κινήσεις του δράστη.

Ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο ο 58χρονος επισκέφθηκε άλλο κοσμηματοπωλείο στην Αρχαία Ολυμπία. Με τον ίδιο τρόπο ρώτώντας δηλαδή και αποσπώντας την προσοχή της ιδιοκτήτριας, κατάφερε να αφαιρέσει ένα δαχτυλίδι.

Τα παραπάνω περιστατικά καταγγέλθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου. Στις έρευνες που έγιναν στην κατοχή του δράστη, το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου, βρέθηκαν τα δύο δαχτυλίδια αλλά και μια χρυσή χειροπέδα κόσμημα, που είχε αφαιρέσει από το κοσμηματοπωλείο στο Κατάκολο και δεν είχε αντιληφθεί ο ιδιοκτήτης, αλλά αναγνώρισε το κόσμημα κατά την εύρεση του.

Σχετικές ειδήσεις