Μυτιλήνη: 30χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο - Ετοιμαζόταν να παντρευτεί

Δύο άνθρωποι έχασα τη ζωή τους από το τροχαίο 
2'

Ύπουλο παιχνίδι επεφύλασσε η μοίρα σε έναν 30χρονο αστυνομικό ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο λίγο πριν παντρευτεί.

Δύο νεκροί ήταν ο τραγικός απολογισμός σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Μυτιλήνη. Θύματα ήταν ένας 30χρονος αστυνομικός που οδηγούσε μηχανή και μια 93χρονη γυναίκα που ήταν συνοδηγός σε αυτοκίνητο. Το δίκυκλο και το όχημα συγκρούστηκαν και παρά τις προσπάθειες των διασωστών, τα δύο άτομα δεν κατάφεραν να κρατηθούν στη ζωή. Το νησί παραμένει ανάστατο από την τραγωδία στην άσφαλτο, με στενούς συγγενείς και συναδέλφους του αδικοχαμένου αστυνομικού, να προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν το χτύπημα της μοίρας.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Αυγούστου του 2024, στην Εθνική Οδό Μυτιλήνης – Καλλονής στο ύψος του Καμένου Δάσους. Ο άτυχος αστυνομικός που σκοτώθηκε, ήταν ο Υπαστυνόμος Α΄ Ιωάννης Ευαγγέλου ο οποίος την ώρα που συνέβη το μοιραίο τροχαίο επέστρεφε από τη δουλειά στο σπίτι του.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία:

«εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους φίλους του εξαίρετου συναδέλφου μας Υπαστυνόμου Α’ Ευαγγέλου Ιωάννη, που έχασε πρόωρα και άδικα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην Ε.Ο. Μυτιλήνης- Καλλονής ενώ επέστρεφε στην οικία του από την Υπηρεσία που ήταν προσωρινά αποσπασμένος.

Ο Γιάννης ήταν ένα παλικάρι με ήθος κι όραμα, ενώ παράλληλα ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ευχόμαστε σε όλους υπομονή και δύναμη» καταλήγει η ανακοίνωση.