Θλίψη στα Χανιά για τα τρία νεκρά αγόρια σε τροχαίο – Αγωνία για την 22χρονη κοπέλα

Σοκ και απέραντη θλίψη για το πολύνεκρο τροχαίο που έγινε το πρωί του Σαββάτου στα Χανιά.

Θλίψη στα Χανιά για τα τρία νεκρά αγόρια σε τροχαίο – Αγωνία για την 22χρονη κοπέλα
flashnews.gr
1'

Τα Χανιά «βυθίστηκαν» σήμερα (17/08) στο πένθος, θρηνώντας τον χαμό τριών νεαρών ανδρών. Παράλληλα, δίνει «μάχη» για τη ζωή η τέταρτη επιβάτιδα του μοιραίου αυτοκινήτου, μία κοπέλα ηλικίας μόλις 22 ετών, η οποία νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στη ΜΕΘ.

Το πολύνεκρο δυστύχημα συνέβη το πρωί στην Εθνική Οδό Χανίων – Ρεθύμνου στο ύψος του κόμβου του Γαλατά, όταν το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις νέοι (τρεις άνδρες και μία κοπέλα) συγκρούστηκε με τουριστικό βανάκι.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο ένας νεαρός από τους τέσσερις να βρεθεί νεκρός εκτός του αυτοκινήτου και οι άλλοι τρεις να εγκλωβιστούν στις λαμαρίνες.

Τα δύο αγόρια σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ ο τρίτος νεαρός, παρά τις προσπάθειες των ιατρών, κατέληξε στο νοσοκομείο Χανίων.

Οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο οδηγός φέρεται να έχασε τον έλεγχο και έπειτα από πρόσκρουση στο ρείθρο της οδικής αρτηρίας, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τουριστικό VAN στο οποίο επέβαιναν τουρίστες.

Στον τόπο του πολύνεκρου δυστυχήματος εκτός απο το ΕΚΑΒ, μετέβη η πυροσβεστική υπηρεσία Χανίων με 5 πυροσβέστες και 2 οχήματα και η Τροχαία ΒΟΑΚ για να διερευνήσει τα αίτια του θλιβερού συμβάντος.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή