Χαλκιδική: Οι μαρτυρίες των παιδιών θα «ρίξουν» φως στον πνιγμό της 8χρονης - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Τέσσερις ημέρες μετά το τραγικό συμβάν σε κατασκήνωση της Χαλκιδικής και το μυστήριο θανάτου της 8χρονης Αγγελικής όλο και περιπλέκεται
1'

Πολλά είναι τα ερωτήματα, που δεν έχουν απαντηθεί ακόμη σχετικά με τον πνιγμό του 8χρονου κοριτσιού σε πισίνα κατασκήνωσης στη Χαλκιδική, με τις μαρτυρίες να είναι αντιφατικές και να περιπλέκουν περισσότερο την υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, στις μαρτυρίες των κατασκηνωτών εναποθέτουν οι Αρχές την λύση του μυστηρίου, προκειμένου να απαντηθούν ερωτήματα τόσο σχετικά με τον θάνατο του άτυχου κοριτσιού, όσο και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες λειτουργούσε η συγκεκριμένη κατασκήνωση.

Υπενθυμίζεται, ότι δύο κλιμάκια εμπειρογνωμόνων ήλεγξαν την κατασκήνωση, προκειμένου να διαπιστώσουν αν τηρούνταν τα μέτρα ασφαλείας.

Η έκθεση που έχει συνταχθεί αναμένεται τις επόμενες ημέρες, καθώς και η απόφαση, αν θα δοθεί οριστικό «λουκέτο» στην κατασκήνωση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πρώι του Σαββάτου (17/8) πολλοί ήταν οι γονείς που έσπευσαν να πάρουν τα παιδιά τους από τον κατασκηνωτικό χώρο.

Σχετικές ειδήσεις