Νίκος Χαρδαλιάς: Η συγκινητική ανάρτηση του για το τελευταίο αντίο στον πεθερό του

«Καλό ταξίδι Πατέρα μου, καλή αντάμωση ξεχωριστέ μου…», έγραψε μεταξύ άλλων ο Νίκος Χαρδαλίας
Αρχείου - Eurokinissi
1'

Δύσκολες ώρες για τον Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, ο οποίος ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο έχασε τον πεθερό του.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς με μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρέτησε τον πεθερό του, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως πατέρα, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο τον υποδέχτηκε στην οικογένειά του σαν δικό του παιδί.

Όσα έγραψε στην ανάρτησή του ο Περιφερειάρχης Αττικής:

«Ένα ξεχωριστό Άνθρωπο, πατέρα, σύζυγο, παππού αποφάσισε η Παναγιά ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο να πάρει κοντά της, μαζί της…

Χρήστο μου αγαπημένε, έφυγες για το δικό σου ταξίδι στο φως με την μοναδική αξιοπρέπεια που έζησες ολόκληρη τη ζωή σου. Μια ζωή δύσκολη από τα παιδικά σου χρόνια που με τον χαρακτήρα σου, το σθένος σου, την εργατικότητα και εντιμότητά σου, την δύναμη και μεγαλείο της ψυχής σου την έκανες τόσο λαμπερή.

Αυτά τα τελευταία 15 χρόνια που άνοιξες την αγκαλιά σου και με υποδέχτηκες (όχι σαν πεθερός αλλά σαν πατέρας) ως ένα ακόμα παιδί σου στην τόσο όμορφη και ξεχωριστή οικογένεια σου, ήταν όλα μοναδικά σε αισθήματα, εμπειρίες, συγκινήσεις, στιγμές. Και θα μείνουν όλα βαθιά μέσα μου, στην ψυχή, στην καρδιά μου. Θα μου λείπουν πάντα οι συζητήσεις μας, θα με συνοδεύουν πάντα οι παραινέσεις σου, οι συμβουλές σου.

Καλό ταξίδι Πατέρα μου, καλή αντάμωση ξεχωριστέ μου…».