Χαλκιδική: Σοκάρει η αγριότητα της συμπλοκής στο beach bar – Πυροβολισμοί και στιγμές τρόμου

Σκηνές πανικού στο beach bar στην Χαλκιδική, όπου σημειώθηκε το σοβαρό επεισόδιο.
GLOMEX.
1'

Ανοιχτοί λογαριασμοί από τη Βουλγαρία ανάμεσα σε γνωστά άτομα του υποκόσμου της γείτονος χώρας αποτελούν την αιτία της αιματηρής συμπλοκής σε beach bar στη Χαλκιδική. Η καθυστέρηση μίας… παραγγελίας φαίνεται πως ήταν το πρόσχημα για όσα τραγικά συνέβησαν στο beach bar.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε τρεις νέες συλλήψεις για όσα συνέβησαν στο μαγαζί. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν με το αδίκημα της συμπλοκής ο Βούλγαρος ιδιοκτήτης (55 ετών) αλλά και άλλοι δύο θαμώνες του beach bar που τραυματίσθηκαν από πυροβολισμούς. Νοσηλεύονται και οι τρεις φρουρούμενοι στο νοσοκομείο του Πολυγύρου, ενώ, συνεχίζεται η έρευνα για το περιστατικό.

Τις προηγούμενες ώρες, συνελήφθησαν πέντε Βούλγαροι που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο και βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων, της συμπλοκής και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Στην κατοχή των συλληφθέντων οι αστυνομικοί εντόπισαν μεταξύ άλλων γκλοπ, σπρέι πιπεριού και μαχαίρια.

Ο βουλγαρικός τύπος μεταδίδει πως ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού στη Χαλκιδική, που διατηρεί κατάστημα εστίασης και στη Σόφια, το οποίο είναι στέκι της βουλγαρικής ελίτ, αλλά και βουλευτών της γειτονικής χώρας, είναι φίλος με τον αρχηγό της παρέας των πέντε που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο, ο οποίος αναφέρεται με το παρατσούκλι, «Βέλγος».