Χαλκιδική: Κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία και εμπόριο όπλων ο ένας εκ των δραστών

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την αιματηρή συμπλοκή στην Χαλκιδική - Τι εξετάζουν οι Αρχές
1'

Την πόρτα του ανακριτή πέρασαν το απόγευμα της Κυριακής (18/8) οι τρεις συλληφθέντες για την αιματηρή συμπλοκή σε beach bar της Χαλκιδικής, με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και ο ένας δράστης που κατηγορείται για οπλοχρησία.

Οι Βούλγαροι συλληφθέντες αρνήθηκαν να πουν μέχρι και το όνομά τους στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης του beach bar στη Χαλκδική και άλλοι τρεις που αντιμετωπίζουν το αδίκημα της συμπλοκής αφέθηκαν σήμερα ελεύθεροι. Κρατούνται άλλοι τέσσερις, οι οποίοι παραπέμπονται στην ανάκριση για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, όπως αναφέρουν οι βουλγαρικές αρχές για τον συλληφθέντα με την κατηγορία του πυροβολισμού, ο εισαγγελέας της Σόφια θα εξέδιδε ένταλμα σύλληψης και θα το διεθνοποιούσε μέσω της Interpol, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και του εμπορίου όπλων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνθρωπος αυτός φέρεται να είναι μέλος μιας πανίσχυρης μαφιόζικης ομάδας στην Βουλγαρία.

Όσον αφορά το περιστατικό της αιματηρής συμπλοκής, οι ελληνικές Αρχές εξετάζουν το σενάριο να πρόκειται για δύο μαφιόζικες ομάδες σε διένεξη και το αιματηρό περιστατικό να ήταν στημένο, με σκοπό ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Για την ώρα πρόκειται μόνο για σενάρια, που πρέπει να πιστοποιηθούν. Οι τρεις συλληφθέντες θα ζητήσουν αναβολή για να απολογηθούν τις επόμενες ημέρες.

Στον ΑΝΤ1 μίλησε Βούλγαρος δημοσιογράφος:

Σχετικές ειδήσεις