«Ετοιμάσου να με πάρεις αγκαλιά γιατί θα έρθω» – Ραγίζει καρδιές ανάρτηση της μητέρας του 19χρονου

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους τον πόνο που βιώνουν οι οικογένειες των τριών νεαρών που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

«Ετοιμάσου να με πάρεις αγκαλιά γιατί θα έρθω» – Ραγίζει καρδιές ανάρτηση της μητέρας του 19χρονου
2'

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρας του 19χρονου Νίκου που έχασε τη ζωή του μαζί με τον 20χρονο Θοδωρή και τον 15 Αλέξανδρο στο φριχτό τροχαίο που έγινε στα Χανιά.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποχαιρετά τον γιο της με ένα σπαρακτικό μήνυμα:

«Όταν σε έφερα στο κόσμο ομόρφυνε η ζωή μου όσο μεγάλωνες έβλεπα ότι η ομορφιά εισουν εσύ τα πειράγματα σου η βλακείες σου το χαμόγελο σου τα νεύρα σου αλλά πάντα ερχόσουν και με επερνες αγκαλιά και μου έλεγες ηρεμισες μάνα εγώ είμαι εδώ ότι θες από μένα θα είμαι δίπλα σου εγώ .μια μέρα πριν φύγεις από την αγκαλιά μου μου είπες την Παρασκευή θα δουλέψω και μετά θα φύγω διακοπές χωρίς να ξέρει κανείς που πάω έτσι και το έκανες πιγες εκεί που δεν μπορώ να έρθω αλλά να ξέρεις κάτι εγώ θα έρθω και ας μην μου πεις που είσαι γιατί μια μάνα παντού ξέρει που είναι το παιδί της . ετοιμάσου να με πάρεις αγκαλιά γιατί θα έρθω».

anartisi-mitera

Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στα τρία παιδιά που ξεψύχησαν στον ΒΟΑΚ

Η τελευταία πράξη του δράματος θα λάβει χώρα σήμερα (19/08) για τις τρεις οικογένειες στα Χανιά, των οποίων τρεις νέοι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ.

Τρεις οικογένειες, μαζί με φίλους, θα αποχαιρετίσουν τα παιδιά τους, που «έσβησαν» τόσο πρόωρα. Στις 11:30 στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στο κοιμητήριο των Μουρνιών θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 20χρονο Θεόδωρο και εκεί θα γίνει και η ταφή.

Στις 15:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Χαράλαμπου στα Λενταριανά θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 15χρονο Αλέξανδρο και θα ακολουθήσει η ταφή στο κοιμητήριο Αγίας Φωτεινής στη Χαλέπα.

Στις 18:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 18χρονο Νίκο και θα ακολουθήσει η ταφή στο εκεί κοιμητήριο.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή