Αλεξανδρούπολη: Χαροπαλεύει 42χρονος μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε club

Αδιανόητο περιστατικό ωμής βίας στην Αλεξανδρούπολη
1'

Άγια συμπλοκή χθες βράδυ σε μπαράκι των Φερών μεταξύ τριών ατόμων από την περιοχή, που είχε ως αποτέλεσμα ο ένας να νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης και οι άλλοι δύο να συλληφθούν.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται ένας 42χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια μέσα σε ένα νυχτερινό κέντρο για ένα ατύχημα που προκάλεσε άθελά του κατά τη διάρκεια της διασκέδασης.

Ο 42χρονος έσπασε κατά λάθος ένα ποτήρι, το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, αλλά τα γυαλιά τραυμάτισαν ελαφρά στο πόδι μια κοπέλα που έσπευσε να ενημερώσει τον πατέρα της, ο οποίος διασκέδαζε στο ίδιο μαγαζί.

Ο άνδρας μαζί με έναν 18χρονο επιτέθηκαν στον 42χρονο, ο οποίος βρέθηκε στο έδαφος χτυπημένος, σύμφωνα με το evros-news.gr.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση τη; Ελληνικής Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν την 15 και 16-8-2024 στην Αλεξανδρούπολη, έπειτα από επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης δύο Έλληνες, οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες της 15-8-2024 σε οικισμό του Έβρου, ένεκα διαπληκτισμού τραυμάτισαν Έλληνα παθόντα με χρήση σωματικής βίας.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου και νοσηλεύεται.

Ενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.