Χαλκιδική: O «Βέλγος», ο «Ρώσος» και ο «Τάκι» - Αποφασισμένοι για συμπλοκή οι Βούλγαροι μαφιόζοι

Ποιοι κρύβονται πίσω από τον ξυλοδαρμό στο Beach Bar στη Χαλκιδική 

Χαλκιδική: O «Βέλγος», ο «Ρώσος» και ο «Τάκι» - Αποφασισμένοι για συμπλοκή οι Βούλγαροι μαφιόζοι
2'

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών ορισμένοι από τους Βούλγαρους που συνελήφθησαν για τον άγριο ξυλοδαρμό στο beach bar στη Χαλκιδική, αποτελούν μέλη του οργανωμένου εγκλήματος στη χώρα τους.

Η επίσκεψη τους στο εν λόγω beach bar διόλου τυχαία ήταν και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 μάλιστα, ήταν αποφασισμένοι να προκαλέσουν μακελειό στη Χαλκιδική. Στόχος τους ήταν ο Βούλγαρος ιδιοκτήτης του beach bar, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αστυνομικών Αρχών. Ωστόσο την πλήρωσε ο 55χρονος μέτοχος του καταστήματος που στη Βουλγαρία είναι γνωστός με το ψευδώνυμο ο Βέλγος, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε βάναυσα. Και αυτός, όπως και ο αρχηγός της παρέας, με το ψευδώνυμο, ο Ρώσος, φέρονται να έχουν στενούς δεσμούς, με τη μαφία της Βουλγαρίας.

Ο Σλάβι Ανγκέλοφ ερευνητής δημοσιογράφος από τη Βουλγαρία που έχει απειληθεί και ξυλοκοπηθεί από την βουλγάρικη μαφία μιλά αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 για τη δράση τους.

Όλοι οι Βούλγαροι που κρατούνται στο επεισόδιο της Χαλκιδικής συνδέονται με το βουλγαρικό οργανωμένο έγκλημα. Στην αστυνομία έχουν καταγραφεί διάφορα βίαια εγκλήματα που σχετίζονται με εκβιασμό και διανομή ναρκωτικών. …..Σίγουρα, τα τελευταία χρόνια, εκπρόσωποι του βουλγαρικού οργανωμένου εγκλήματος έχουν κάνει επενδύσεις και στη Χαλκιδική και σε άλλα μέρη της Ελλάδας», ανέφερε.

Ο άνθρωπος με το ψευδώνυμο, ο Ρώσος, σύμφωνα με τον βουλγαρικό τύπο, φέρεται να ήταν το πρωτοπαλίκαρο στην εγκληματική οργάνωση “τα σφυριά του Τάκι” , που ανήκει στον βαρόνο της κοκαΐνης, τον οποίο αποκαλούν Escobar της Βουλγαρίας, στη γειτονική χώρα, έχει το ψευδώνυμο Τάκι. Είναι Έλληνας και θεωρείται από τις βουλγαρικές αρχές, ως ο μαέστρος στο συνδικάτο του οργανωμένου εγκλήματος και το όνομα του, έχει εμπλακεί στην εξαφάνιση της βασίλισσας των μπιτ κοιν στη Βουλγαρία, γνωστή με το ψευδώνυμο Δόκτωρ Ρούζα.

Η γυναίκα με την αμύθητη περιουσία φέρεται να εξαφανίστηκε στην Ελλάδα.

Μάλιστα φέρεται να έστησε απάτη ύψους 4,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το 2017, εθεάθη τελευταία φορά στην Αθήνα και βρίσκεται στη λίστα των δέκα διαβόητων κακοποιών που αναζητά το FBI.

Σύμφωνα με πληροφοριοδότη της βουλγαρικής αστυνομίας, η γυναίκα – μυστήριο, δολοφονήθηκε το 2018, με εντολή του Τάκι, που είχε αναλάβει τη φύλαξη της και το σώμα της λέγεται ότι διαμελίστηκε και πετάχτηκε στο ιόνιο πέλαγος. Μέχρι σήμερα πάντως τα ίχνη της δεν έχουν εντοπιστεί και η εξαφάνιση της αποτελεί για τις διωκτικές αρχές άλυτο μυστήριο

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή