Χαλκιδική: Το εξοργιστικό μήνυμα που έστειλε η κατασκήνωση στους γονείς της 8χρονης που πνίγηκε

Σε σοκ βρίσκεται η οικογένεια της 8χρονης Αγγελικής
2'

Συνεχίζονται οι έρευνες για την τραγωδία στη Χαλκιδική, όπου η 8χρονη Αγγελική έχασε τη ζωή της στην πισίνα της κατασκήνωσης που βρισκόταν.

Και ενώ η οικογένεια του κοριτσιού παραμένει συντετριμμένη από το τραγικό περιστατικό οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης επικοινώνησαν μαζί της και εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους. Όπως υπογράμμισε στο OPEN ο παππούς της άτυχης 8χρονης: «Χθες έστειλαν ένα μήνυμα ότι συμπαρίστανται στον πόνο μας. Τίποτα άλλο».

Η οργή των συγγενών ωστόσο ξεχειλίζει καθώς μέχρι σήμερα θεωρούν πως δεν έχουν δοθεί ξεκάθαρες απαντήσεις για το αν είχαν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα ασφάλειας στην κατασκήνωση αλλά και για το πως το 8χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό στην πισίνα. Παράλληλα αναμένεται να στραφούν νομικά κατά παντός υπευθύνου. «Θα κινηθούμε νομικά. Έχουμε ανθρώπους δικούς μας που θα κινηθούν νομικά. Σήμερα ήταν το δικό μας το παιδί. Αύριο μπορεί να είναι κάποιο άλλο παιδί» ανέφερε ο Άγγελος Καζάζης, παππούς της 8χρονης.

Η Αγγελική δεν πήγε για φαγητό και δεν το κατάλαβε κανείς

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις για τα όσα αδιανόητα συνέβησαν στην μοιραία κατασκήνωση στη Χαλκιδική, με ένα 8χρονο κορίτσι να χάνει τη ζωή του από πνιγμό.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι το παιδί δεν πήγε ποτέ στην τραπεζαρία για φαγητό με τις αρχές να παίρνουν καταθέσεις για τις ακριβείς συνθήκες του τραγικού θανάτου της. Μάλιστα, το παιδί δεν το αναζήτησε κανείς, πέρα από την αδερφή του!

Το άτυχο κοριτσάκι φαίνεται ότι δεν πήγε ποτέ για φαγητό στην τραπεζαρία, όπως ανέφερε και ο παππούς της, μιλώντας χθες στον ALPHA.

«Το παιδί βρέθηκε μέσα στην πισίνα με το μαγιό του. Φαίνεται ότι δεν έφυγε ποτέ από αυτήν για να πάει για φαγητό, γιατί όταν πάνε στην τραπεζαρία τα παιδιά, ντύνονται. Δεν πάνε με το μαγιό. Η Αγγελική μπήκε στην πισίνα με τα υπόλοιπα παιδιά και τη μεγαλύτερη αδελφή της, που ήταν μαζί στην κατασκήνωση. Όταν βγήκαν από αυτήν και πήγαν για φαγητό, η αδελφή της αναζήτησε την Αγγελική, αλλά δεν ήταν εκεί», ανέφερε αρχικά.

Το απίστευτο είναι ότι η πρώτη που ανακάλυψε ότι η οκτάχρονη έλειπε από την τραπεζαρία ήταν η μεγαλύτερη αδελφή της και όχι οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης. Ουσιαστικά εκείνη τους ειδοποίησε ότι η Αγγελική δεν ήταν μαζί τους.

Ήταν 3 ώρες τον πάτο της πισίνας!

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το άτυχο κοριτσάκι βρισκόταν για τρείς ώρες στον πάτο της πισίνας, όπου δεν το αναζήτησε κανείς παρά μόνο όταν άρχισε να την ψάχνει η αδερφή της!