Τραγωδία στη Ραφήνα: Νεκρός βρέθηκε στο δωμάτιό του εργαζόμενος ξενοδοχείου

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός από συναδέλφους του που ανησύχησαν
1'

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 68χρονος άνδρας που εργαζόταν στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου «Αύρα» στην Ραφήνα, και ως εκ τούτου διατηρούσε δικό του δωμάτιο στο ξενοδοχείο.

Όπως αναφέρει το rpn.gr, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή (16/8) και λίγο πριν το μεσημέρι, όταν συνάδελφοί του ανησύχησαν γιατί δεν κατέβηκε να αναλάβει την βάρδια του και μπήκαν στο δωμάτιό του όπου βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Ο συνάδελφός τους κείτονταν νεκρός, πεσμένος στο πάτωμα, και μάλιστα σε ακαμψία. Αυτό σημαίνει ότι είχε χάσει τη ζωή του αρκετές ώρες πριν.

Την προανάκριση έχει αναλάβει και διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.

Η επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Ναυτιλίας

«Την 16.08.24 ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ραφήνας για τον θάνατο ενός 68χρονου ημεδαπού σε ξενοδοχειακή μονάδα, εντός της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ραφήνας. Ο 68χρονος, ο οποίος εργαζόταν στην ξενοδοχειακή μονάδα, εντοπίστηκε στο δωμάτιό του, χωρίς τις αισθήσεις του. Κλιμάκιο του ΕΚΑΒ που προσήλθε στο σημείο, διαπίστωσε τον θάνατό του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας».

Σχετικές ειδήσεις