Φοβερή αποκάλυψη για τους πυροβολισμούς στο beach bar: Κατηγορούμενος κράτησε βρέφος σαν ασπίδα

Νέες αποκαλύψεις για την αιματηρή συμπλοκή στην Χαλκιδική 
2'

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για όσα συνέβησαν στο beach bar στη Χαλκιδική.

Νέες αποκαλυπτικές λεπτομέρειες φέρνει στο φως ο ΣΚΑΪ επικαλούμενος επίσημες αναφορές της Ελληνικής Αστυνομίας όπου ξεχωρίζουν 2 χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

Σύμφωνα με την αναφορά της ΕΛ.ΑΣ, «ανάμεσα στις δύο ομάδες βρισκόταν μια αμέτοχη παρέα ατόμων, η οποία είχε μαζί της ένα βρέφος ξαπλωμένο στο καροτσάκι του. Ο... (ένας από τους κατηγορούμενους) αποτυπώνεται στο βίντεο να έχει βγάλει ένα όπλο και να το στρέφει προς την αντίπαλη ομάδα, ενώ με το άλλο χέρι κινεί βίαια το καροτσάκι με το μωρό προκαλώντας πανικό στη μητέρα του».

Το δεύτερο χαρακτηριστικό απόσπασμα αναφέρεται και πάλι στη δράση ενός εκ των κατηγορουμένων: «Πλησιάζει επιθετικά ένα άτομο, το οποίο είναι υπάλληλος της κουζίνας και σπάει μπροστά του μια πιατέλα. Ο υπάλληλος της κουζίνας πήρε με το χέρι του ένα μαχαίρι από την κουζίνα, το οποίο κρατούσε μέχρι το τέλος του επεισοδίου.»

Στο μεταξύ νέο βίντεο ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή σε beach bar της Χαλκιδικής ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Οι πρωταγωνιστές ανοίγουν πυρ ανάμεσα σε πλήθος ανθρώπων.

Σημειώνεται τέλος ότι λουκέτο μπήκε στο beach bar, στη Χανιώτη Χαλκιδικής, όπου το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σημειώθηκε το αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς. Σε έκτακτη συνεδρίασή της, η δημοτική επιτροπή του Δήμου Κασσάνδρας, αποφάσισε ομόφωνα την οριστική αφαίρεση άδειας λειτουργίας του εν λόγω καταστήματος και τη σφράγισή του.

Υπενθυμίζεται ότι το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής, όταν Βούλγαροι θαμώνες επιτέθηκαν στον 55χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος τραυματίζοντας τον με μπουνιές και κλοτσιές. Στη συνέχεια εισήλθαν στον χώρο άλλα τρία άτομα, τα οποία -σύμφωνα με την αστυνομία- άρχισαν να πυροβολούν. Από τους πυροβολισμούς, τραυματίστηκαν δυο πελάτες, ο ένας στο στέρνο και ο άλλος στο χέρι, με αποτέλεσμα να νοσηλεύονται, μαζί με τον ιδιοκτήτη του beach bar, στο νοσοκομείο Πολυγύρου.

Στο μεταξύ, με απόφαση της ανακρίτριας Πολυγύρου, ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις Βούλγαροι υπήκοοι, που απολογήθηκαν σήμερα για το επεισόδιο με πυροβολισμούς, που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε beach bar, στη Χανιώτη Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα, ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 45χρονος, ενώ οι άλλοι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση 500 ευρώ, που πρέπει να καταβάλουν μέχρι την 26η Αυγούστου, καθώς και απαγόρευση προσέγγισης του καταστήματος και του επίσης Βούλγαρου ιδιοκτήτη του.