«Ροζ» σκάνδαλο σε μεγάλο δήμο: Γιατί έδειρε τον δήμαρχο ο απατημένος σύζυγος - Πού τα... χάλασαν

Η εξωσυζυγική σχέση δεν ήταν τελικά η κύρια αιτία
1'

Νέες αποκαλύψεις για το σοβαρό επεισόδιο σε μεγάλο δήμο της Στερεάς Ελλάδας, όπου δήμαρχος «έφαγε» ξύλο από απατημένο σύζυγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο δήμαρχος «πάτησε» στο ευαίσθητο σημείο του απατημένου συζύγου και δεν ήταν (εν πολλοίς) η σχέση που διατηρούσε με τη σύζυγό του, η αιτία που ξυλοφόρτωσε τον «πρώτο πολίτη» της πόλης

Ποιος ήταν ο λόγος όμως:

Εμπορεύματα που έχουν σχέση με την κτηνοτροφική παραγωγή του τόπου, τα οποία ήλπιζε ότι θα κατέληγαν στα στομάχια των Ευρωπαίων, και όχι μόνο, στα οποία ο δήμαρχος του είχε τάξει πώς θα τον βοηθούσε να προμοτάρει και να εξάγει.

Στην ουσία, δηλαδή, ο δήμαρχος κέρδιζε χρόνο και τη σιωπή του για να πλαγιάζει με την ερωμένη εις γνώσιν του άνδρα της, λέγοντάς του ότι, λόγω της θέσης του, έχει γνωριμίες σε υπουργεία και ότι θα τον βοηθούσε στις εξαγωγές που ονειρευόταν να κάνει!

Ο απατημένος σύζυγος τον πίστεψε και συνέχισε να κλείνει τα μάτια σε όσα γίνονταν ανάμεσα στη γυναίκα του και στον παντρεμένο δήμαρχο.

Ο καιρός πέρναγε, αλλά καμία εξέλιξη στο κεφάλαιο «εξαγωγές» μέχρι που δεν άντεξε και αποφάσισε να αναλάβει δράση, κάνοντας «τόπι στο ξύλο» τον δήμαρχο, που, σημειωτέων, στο διάστημα της εξαφάνισής του διατείνεται ότι αντιμετώπιζε κάποια... προβληματάκια!

Πηγή: Εφημερίδα Espresso