Πύργος: Ρομά βγήκαν… παγανιά – Διέρρηξαν κατάστημα, έκαναν τους… πελάτες σε άλλο

Ο φόβος και ο τρόμος της περιοχής έχει γίνει η συγκεκριμένη πληθυσμιακή ομάδα

Πύργος: Ρομά βγήκαν… παγανιά – Διέρρηξαν κατάστημα, έκαναν τους… πελάτες σε άλλο
2'

Παγανιά… φαίνεται πως βγήκαν χθες τα ξημερώματα δύο Ρομά στον Πύργο, γνωστοί στις Αρχές για το… πλούσιο παρελθόν τους.

Στο στόχαστρο των νεαρών διαρρηκτών -που έχουν γίνει… πονοκέφαλος των καταστηματαρχών του τόπου, και όχι μόνο- μπήκαν τα κατάστημα εστίασης.

Ήταν περασμένες 3:00 όταν έβαλαν μπρος το σχέδιο τους. Αρχικά, «χτύπησαν» σε εστιατόριο που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Πύργου, παραβιάζοντας το παράθυρο του καταστήματος. Σαν… αίλουρος -όπως φαίνεται και στην εικόνα που εξασφαλίσαμε, ο μικρότερος της παρέας, εισέβαλε στο μαγαζί και κατάφερε να αφαιρέσει ένα κινητό τηλέφωνο, μικροποσό από το ταμείο και… μπίρες.

Αφού δεν βρήκαν τίποτε άλλο πολύτιμο, έφυγαν… κύριοι, αδιαφορώντας μάλιστα για τις κάμερες ασφαλείας που είχαν καταγράψει καρέ-καρέ κάθε τους κίνηση. Δύο ώρες αργότερα, περίπου στις 5:00, επισκέφθηκαν… κι άλλο κατάστημα, σε γειτονιά πλησίον του κέντρου του Πύργου όπου εκμεταλλευόμενοι την απουσία του ιδιοκτήτη από τον χώρο -που πραγματοποιούσε εργασίες για να προετοιμάσει το κατάστημα του για να ανοίξει, προσπάθησαν να κλέψουν ό,τι μπορούσαν.

Στις φωτογραφίες-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το patrisnews.com, φαίνεται ο ένας να έχει μπει στο καφέ, να κατευθύνεται προς το ταμείο και ο δεύτερος να παραμένει στον εξωτερικό χώρο και να φυλά… τσίλιες. Μόλις ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αντιλήφθηκε την παρουσία τους, κατευθύνθηκε προς το μέρος τους και τότε οι δύο Ρομά του είπαν πως απλώς… ήθελαν να αγοράσουν… μπίρες.

Άτομα που ανήκουν στη συγκεκριμένη ομάδα του πληθυσμού φαίνεται πως το τελευταίο… πολύ διάστημα, έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των πολιτών, αφού κινούνται και δρουν… ανενόχλητοι, με θράσος, δίχως να υπολογίζουν τίποτε και κανέναν, προκαλώντας μάλιστα ζημιές πολλών εκατοντάδων ευρώ, ακόμα και για… ψίχουλα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή