Χαλκιδική: Ανατριχιάζει η περιγραφή του αδερφού του 19χρονου για την τραγωδία στο λούνα παρκ

Ανείπωτη τραγωδία σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής με 19χρονο να χάνει τη ζωή του 

Χαλκιδική: Ανατριχιάζει η περιγραφή του αδερφού του 19χρονου για την τραγωδία στο λούνα παρκ
2'

Συγκλονίζει η περιγραφή του αδερφού του 19χρονου που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Δευτέρας, σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, αφότου έσπασε παιχνίδι με περιστρεφόμενες καρέκλες.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο αδερφός του 19χρονου περιέγραψε τις στιγμές της τραγωδίας:

«Ήμασταν σε λούνα παρκ και καθίσαμε σε κάποιες θέσεις. Ο υπεύθυνος μάς άλλαξε θέσεις. Προτού ξεκινήσει το παιχνίδι μάς είπε ότι θα το πάει δυνατά. Στην αρχή χαλαρά και μετά γρήγορα. Νιώθω το κάθισμα να ξεκολλάει, το λέω και στον αδερφό μου. Κάποια στιγμή νιώθω να ξεκολλάει όλη η πλάτη» ανέφερε ο αδερφός του άτυχου νεαρού, συνεχίζοντας πως «σε κλάσματα δευτερόλεπτου βλέπω να είμαι ανάσκελα, τον αδερφό μου να μην είναι δίπλα κι εγώ να κρατιέμαι ασυναίσθητα από το σίδερο».

«Ο αδερφός μου πετάχτηκε από το κάθισμα, δεν πετάχτηκε μακριά, αλλά με φόρα και χτύπησε στο κεφάλι. Εγώ κρατήθηκα. Όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια και του άλλου αδερφού μου και της μητέρας μου. Με το που έσπασε το κάθισμα, ο χειριστής εξαφανίστηκε. Άλλοι σταμάτησαν το μηχάνημα. Κατέβηκα και είδα τον αδερφό μου στο έδαφος» πρόσθεσε στη συνέχεια σοκαρισμένος ο αδερφός του θύματος.

Στο μεταξύ ήδη έχει συλληφθεί ο 58χρονος ιδιοκτήτης του λούνα παρκ, ωστόσο αναζητείται ο χειριστής του παιχνιδιού, ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, όταν είδε το περιστατικό, σηκώθηκε και έφυγε από το σημείο χωρίς καν να σταματήσει το παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται πως ο 19χρονος, με καταγωγή από τη Βέροια, βρισκόταν στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής με την οικογένειά του για διακοπές.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή