Τραγωδία στη Χαλκιδική: «Είδαμε τα παιδιά να πετάγονται προς τα πίσω» δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας

«Ο ιδιοκτήτης είναι ένας σοβαρός επιχειρηματίας, τα συντηρεί, τα προσέχει» ανέφερε μεταξύ άλλων αυτόπτης μάρτυρας του θανατηφόρου ατυχήματος στη Χαλκιδική

Τραγωδία στη Χαλκιδική: «Είδαμε τα παιδιά να πετάγονται προς τα πίσω» δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας
1'

Σοκ επικρατεί σε όλη τη χώρα με το άκουσμα της είδησης πως ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του σε τραγικό ατύχημα, σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, παρουσία της οικογένειάς του.

Αυτόπτης μάρτυρας, γονέας άλλων παιδιών μίλησε στο thesstoday.gr για τα όσα είδε την ώρα που διαδραματίστηκε το θανατηφόρο ατύχημα: «Ήμουν μπροστά στο παιχνίδι, ακούσαμε ένα πολύ δυνατό θόρυβο και είδαμε τα παιδιά να πετάγονται προς τα πίσω. Είχε κόσμο μέσα στο παιχνίδι. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τραβήξω τα παιδιά μου πιο κάτω γιατί φοβήθηκα μην πεταχτούν κομμάτια από το μηχάνημα και τραυματιστούν τα παιδιά.

Και μετά τρέξαμε απευθείας πάνω στο παιδί. Ο ένας αδερφός ήταν μαζί με το παιδί, μπροστά στη μητέρα και του μικρού παιδιού. Μέσα σε δευτερόλεπτα έγιναν όλα. Ακόμα δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω».

Ενώ για τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ, ο οποίος συνελήφθη μετά το τραγικό περιστατικό, είπε: «Είμαι χρόνια εδώ παραθεριστής. Ο ιδιοκτήτης είναι ένας σοβαρός επιχειρηματίας, τα συντηρεί, τα προσέχει. Είναι πολύ καλός άνθρωπος, όλα τα παιδιά τα βλέπει σαν δικά του. Δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτόν τον άνθρωπο. Δεν μπορώ να πω ότι έγινε κάτι από κάποια συντήρηση. Δεν ήταν εδώ όταν έγινε το συμβάν».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή