Συνελήφθη 68χρονος οδηγός που με το όχημά του εμπόδισε την εκφόρτωση πλοίου στο Πέραμα

Σύμφωνα με το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά ιδιωτικό όχημα με οδηγό έναν 46χρονο ημεδαπό, τραυμάτισε τον 21χρονο ναυτικό στο πόδι, καθώς αυτό κινούταν προς τα πίσω, υπό τις υποδείξεις του ναυτικού
Αρχείου - Eurokinissi
2'

Στη σύλληψη ενός 68χρονου οδηγού χθες το απόγευμα στο λιμάνι του Περάματος, που υπό αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία ακινητοποίησε το όχημά του αρχικά στον χώρο στάθμευσης του πλοίου ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΧΙΙΙ" και στη συνέχεια μπροστά από τον καταπέλτη του πλοίου, εμποδίζοντας την εκφόρτωση οχημάτων,προχώρησαν στελέχη του λιμενικού σώματος.

Σύμφωνα με το λιμενικό σώμα, το Δ΄ Λιμενικό Τμήμα Περάματος ενημερώθηκε από το πλήρωμα του πλοίου ότι κατά τη διενέργεια φόρτωσης προς εκτέλεση εγκεκριμένου δρομολογίου από το λιμάνι του Περάματος προς το λιμάνι της Σαλαμίνας, ο οδηγός ενός Ι.Χ.Ε. οχήματος, είχε ακινητοποιήσει το όχημα του και αρνούταν να το μετακινήσει κατά τις υποδείξεις των υπεύθυνων φόρτωσης.

Στο σημείο μετέβη στέλεχος της Λιμενικής Αρχής, που διαπίστωσε ότι ο 68χρονος ημεδαπός οδηγός του οχήματος είχε ακινητοποιήσει το όχημά του στον χώρο στάθμευσης του πλοίου εμποδίζοντας την ασφαλή φόρτωση και στοιβασία των οχημάτων ενώ στη συνέχεια εξήλθε από το πλοίο ακινητοποιώντας εκ νέου το όχημα του μπροστά από τον καταπέλτη, με αποτέλεσμα την καθυστέρηση του απόπλου του πλοίου από το Πέραμα.

Από τη Λιμενική Αρχή του Περάματος που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 68χρονος, για παράβαση απείθεια και παρακώλυση συγκοινωνιών, ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

Στο μεταξύ στο πόδι τραυματίστηκε 21χρονος ναυτικός χθες βράδυ κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης οχημάτων στο πλοίο BLUE STAR ΠΑΡΟΣ στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά ιδιωτικό όχημα με οδηγό έναν 46χρονο ημεδαπό, τραυμάτισε τον 21χρονο ναυτικό στο πόδι, καθώς αυτό κινούταν προς τα πίσω, υπό τις υποδείξεις του ναυτικού.

Στον τραυματία αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από το πλήρωμα ενός ασθενοφόρου οχήματος που βρισκόταν στο σημείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική για την παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Πηγή: Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων