Τροχαίο δυστύχημα στον ΒΟΑΚ: Μάχη με την ζωή της δίνει η 22χρονη Μαρία - Η κατάσταση της υγείας της

Τρεις νεκροί και μία τραυματίας από απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος στα Χανιά
1'

Σε βαρύ πένθος είναι η κοινωνία των Χανιών, μετά το χαμό των τριών παιδιών σε τροχαίο δυστύχημα στον ΒΟΑΚ.

Την ίδια στιγμή, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην 22χρονη Μαρία, τη μοναδική επιζήσασα από το τροχαίο, που χαροπαλεύει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, όπου παραμένει διασωληνωμένη με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, οι γιατροί παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της υγείας της 22χρονης, με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται κρίσιμη αλλά σταθερή, μια ένδειξη που προσφέρει ελπίδα για τον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής της.

Την Πέμπτη προγραμματίζεται νέα αξονική τομογραφία, η οποία θα αξιολογήσει περαιτέρω την πορεία της, ενώ το γεγονός ότι η κατάστασή της παραμένει σταθερή, θεωρείται θετικό σημάδι.

Χθες, μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης, τα Χανιά αποχαιρέτησαν τα τρία αδικοχαμένα παιδιά που επέβαιναν μαζί της στο μοιραίο όχημα στον Βόρειο Οδικό Άξονα, στο ύψος της γέφυρας του Γαλατά. Ο Νίκος, 19 ετών, οδηγός του αυτοκινήτου, ο 20χρονος Θοδωρής και ο 15χρονος Αλέξανδρος έχασαν τη ζωή τους, αφήνοντας πίσω τους ανείπωτο πόνο για τις οικογένειές τους και την τοπική κοινωνία.

Σχετικές ειδήσεις