Γιάννης Καραμπάτσης: Αποκαλύψεις για τον θάνατό του - Μαρτυρία που ανατρέπει όσα ξέραμε

Ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια

Γιάννης Καραμπάτσης: Αποκαλύψεις για τον θάνατό του - Μαρτυρία που ανατρέπει όσα ξέραμε
2'

Σοκαρισμένος είναι ο μάρτυρας που βρήκε τον Γιάννη Καραμπάτση νεκρό σε ρέμα στον Πτελεό, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής που όπως ανέφερε στο Τούνελ, πότιζε τον κήπο του, είχε πρόβλημα με το νερό, πήγε να ελέγξει τι συμβαίνει και αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα.

«Φτάνοντας εκεί αντίκρισα το πτώμα μπρούμυτα να επιπλέει και έπαθα σοκ. Η πλάτη του ήταν καμένη επειδή την χτυπούσε ο ήλιος. Δεν φαινόταν από μακριά, και έπρεπε να πλησιάσει αρκετά κάποιος για να τον εντοπίσει. Το σημείο είναι πολύ δύσβατο και ο γιος μου δεν με άφηνε να πάω εκεί λόγω της επικινδυνότητας που υπάρχει. Απορούμε όλοι πως ο Γιάννης που ήταν ταλαιπωρημένος τελευταία από προβλήματα υγείας κατάφερε να φτάσει σε αυτό το ρέμα. Μετά το πρώτο το σοκ κάλεσα τον αντιδήμαρχο και την Αστυνομία», τόνισε στο Τούνελ.

Στο Τούνελ μίλησε για μια ακόμη φορά και ο φίλος του, ο Κώστας, που είχε συνομιλία μαζί του την ημέρα που εξαφανίσθηκε και έδωσε ήδη κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

«Οι αστυνομικοί μου έλεγαν ότι εγώ τον έσπρωξα και τον έριξα στο ρέμα. Αν είναι δυνατόν, δεν θα έκανα ποτέ κακό στον φίλο μου τον Γιάννη. Όλο αυτόν τον καιρό τον αναζητούσα. Το σπίτι μου είναι κοντά στο ρέμα που βρέθηκε το πτώμα αλλά το συγκεκριμένο σημείο είναι πάρα πολύ δύσβατο. Δεν πιστεύω ότι ο Γιάννης κατάφερε να φτάσει μέχρι εκεί, δεν ήξερε την διαδρομή, κάποιοι τον έριξαν. Δεν ξέρω ποιοι αλλά θέλω να βρεθούν.

Είχαν γίνει έρευνες στο ρέμα τότε που χάθηκε και με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο και δεν είχαν βρει τίποτα.

Ο Γιάννης δεν είχε πρόβλημα με κανέναν, ήταν πολύ καλό παιδί. Όπως σας έχω ξαναπεί στην έρευνα που κάνατε, είχε κάποια χρήματα από κληρονομιά του πατέρα του. Όταν βγαίναμε έξω πάντα πλήρωνε εκείνος και λίγο πριν την εξαφάνιση του μού έλεγε αν χρειάζομαι χρήματα για γιατρό θα με βοηθήσει. Πρέπει να μάθουμε τι έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά.

Στην έρευνα της εκπομπής είχε αποκαλυφθεί ότι στον τραπεζικό λογαριασμό του Καραμπάτση, υπήρχαν ελάχιστα χρήματα. Οι συγγενείς του Γιάννη δεν έχουν ακόμη ξεκάθαρη εικόνα για το αν είναι ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια. Περιμένουν την απάντηση και από τις τοξικολογικές εξετάσεις που καθυστερούν.

Πηγή: anikolouli.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή