Γιάννης Καραμπάτσης: Ανατροπή με τον θάνατό του - Βρέθηκαν πράσινα γάντια κοντά στο πτώμα

Νέα δεδομένα για τον θάνατο του άνδρα στη Μαγνησία

Γιάννης Καραμπάτσης: Ανατροπή με τον θάνατό του - Βρέθηκαν πράσινα γάντια κοντά στο πτώμα
2'

Ένα νέο εύρημα, εξετάζει η τοπική Αστυνομία στον Βόλο, το οποίο ενδεχομένως να ρίξει φως στο πέπλο μυστηρίου που καλύπτει τον θάνατο του 49χρονου Γιάννη Καραμπάτση στον Πτελεό Μαγνησίας.

Ο άτυχος άνδρας εξαφανίστηκε τον Απρίλιο του 2024 κι ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα φέρεται να είχε επικοινωνήσει με τον κολλητό του φίλο. Η σορός του βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου, όπως πρώτο μετέδωσε το TheNewspaper.gr σε δύσβατη περιοχή του Πτελεού, μεταξύ του Ελαιοτριβείου και της κατοικίας του φίλου του.

Το TheNewspaper.gr φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας ένα στοιχείο που -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- εξετάζουν οι αστυνομικοί αν σχετίζεται με τον θάνατο του 49χρονου.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι πράσινα γάντια, το οποίο εντοπίστηκε από κάτοικο της περιοχής, κοντά στο σημείο που βρέθηκε η σορός του Γιάννη Καραμπάτση. Ο μάρτυρας έχει καταθέσει και αστυνομικοί περισυνέλεξαν το αντικείμενο προκειμένου να εξεταστεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ και να διαπιστωθεί αν φέρει DNA ανθρώπου που σχετίζεται με το θύμα.

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του Καραμπάτση μέσω του δικηγόρου της Αναστάσιου Ντούγκα, απευθύνουν έκκληση σε όποιον πολίτη έχει δει την παραμικρή ύποπτη κίνηση ή έχει πέσει κάτι στην αντίληψή του, να μιλήσει.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το πόρισμα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας και παρά τα όσα ανυπόστατα διαδίδονται από μερίδα των ΜΜΕ, δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, καθώς από τη σορό του Γιάννη Καραμπάτση απουσιάζει η λαρυγγική συσκευή, η οποία θα έδειχνε αν βρήκε τραγικό θάνατο από στραγγαλισμό.

Για τον λόγο αυτό και σύμφωνα με όσα μετέδωσε προχθές το TheNewspaper.gr, από την ιατροδικαστή παραγγέλθηκε η συνέχιση των αστυνομικών ερευνών στο σημείο, προκειμένου να εντοπιστούν χρήσιμα στοιχεία για την ολοκλήρωση της νεκροψίας και την έκδοση τελικού πορίσματος. Η κηδεία του 49χρονου έγινε σε κλίμα οδύνης προχθές το απόγευμα στον Πτελεό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή