Αποκαταστάθηκε η όραση του ανηλίκου που δέχθηκε χτύπημα με σκουπόξυλο από 16χρονο

Eνθαρρυντικά τα νέα για την υγεία του 15χρονου 
2'

Βελτιωμένη είναι η κατάσταση της υγείας του 15χρονου που την περασμένη εβδομάδα φέρεται να δέχθηκε επίθεση με σκουπόξυλο από συνομήλικό του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μάτι.

Σύμφωνα με το tempo24.gr η όρασή του αποκαταστάθηκε, όπως προέκυψε έπειτα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» και στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, αλλά μετά και από χειρουργική επέμβαση στο μάτι.

Εκ μέρους της οικογένειας του 15χρονου θύματος μίλησε στην εφημερίδα. «Πατρίς» ο πληρεξούσιος δικηγόρος Νίκος Παναγόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι: «οι γονείς του ανηλίκου λαμβάνουν θετικά μηνύματα για την πορεία της υγεία του από τους θεράποντες ιατρούς του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου αλλά αντιλαμβάνεστε ότι μόλις ξεκίνησε για την οικογένεια τους ένας ‘’Γολγοθάς’’. Παράλληλα έκαναν τις απαιτούμενες νομικές ενέργειες και πλέον η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Έχουμε μια περίπτωση ωμής και απρόκλητης χρήσης βίας, που δυστυχώς εξελίσσεται σε μάστιγα της εποχής, στις νεαρές ηλικίες. Βρισκόμαστε σε αναμονή των διώξεων από την αρμόδια Εισαγγελία».

Οι παριστάμενοι, άλλοι νέοι, ανήλικοι και ένας 18χρονος, καθώς και ο 16χρονος φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας του θύματος, φαίνεται πως άσκησαν και ψυχολογική βία σε βάρος του 15χρονου, ώστε να μην αποκαλύψει την αλήθεια, αλλά να πει ότι χτύπησε άθελά του σε παντζούρι, το οποίο έλεγε τις πρώτες ώρες τόσο στους ιατρούς που τον εξέταζαν, όσο και στους γονείς του.

Η οικογένεια του 15χρονου έχει καταθέσει μήνυση για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Σχετικές ειδήσεις