Λαμία: Άγριος ξυλοδαρμός από τρεις επίδοξους ληστές μέσα στο σπίτι του

Ο ιδιοκτήτης o οποίος ήταν μόνος του στο σπίτι σηκώθηκε από το κρεβάτι του για να διαπιστώσει τι συμβαίνει και τότε βρέθηκε αντιμέτωπος με τους τρεις διαρρήκτες

Λαμία: Άγριος ξυλοδαρμός από τρεις επίδοξους ληστές μέσα στο σπίτι του
Αρχείου
1'

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/08) μέσα στον οικιστικό ιστό της πόλης της Λαμίας, τρεις άγνωστοι δράστες, χωρίς να φορούν κουκούλες, επιχείρησαν να διαρρήξουν κατοικία στις 3:30 τα ξημερώματα, εισερχόμενοι από έναν μικρό κήπο που βρίσκεται πίσω από το σπίτι, σύμφωνα με το lamianow.gr.

Οι δράστες προσπάθησαν να ανοίξουν το παράθυρο χρησιμοποιώντας σύρμα. Ωστόσο, ο θόρυβος που προκλήθηκε από την απασφάλιση της σίτας ξύπνησε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Ο ιδιοκτήτης o οποίος ήταν μόνος του στο σπίτι σηκώθηκε από το κρεβάτι του για να διαπιστώσει τι συμβαίνει και τότε βρέθηκε αντιμέτωπος με τους τρεις διαρρήκτες. Ένας από αυτούς, είτε με χοντρή αλυσίδα είτε με σιδερογροθιά, τον χτύπησε βίαια στο μέτωπο και τη μύτη. Μετά την έντονη συμπλοκή, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας τον ιδιοκτήτη τραυματισμένο.

Ο ίδιος δήλωσε στο lamianow.gr: «Ένιωσα τρόμο και ανυπεράσπιστος, ήταν μια τρομακτική εμπειρία. Ευτυχώς που δεν είχαν μαζί τους μαχαίρι να μου αφαιρέσουν ακόμη και την ζωή. Δυστυχώς η έξαρση της βίας λόγω και της ατιμωρησίας είναι τέτοια που φοβομάστε να κοιμηθούμε ακόμη και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι».

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο για να καταγράψει το συμβάν και να ξεκινήσει την έρευνα. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για τα τραύματα που υπέστη κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση, με τις αρχές να αναζητούν τους δράστες.

Πηγή: lamianow.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή